13.1.15

Ασφαλιστική προσφορά αφορά σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και σε τελικές τιμές, χωρίς άλλη επιβάρυνση




Η SimpleAct (http://www.simpleact.gr) συνιστά μία ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων, των οποίων η πείρα στην ασφαλιστική αγορά προσμετράται στα 25 έτη. Πρωταγωνιστώντας στον ασφαλιστικό χώρο και λειτουργώντας καθημερινά προς όφελος των πελατών της, προσφέρει πληθώρα ασφαλιστικών προϊόντων (ελληνικών και αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών), με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή τους.


Με μέλημα να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη συνεργάζεται με 25 ασφαλιστικές εταιρίες και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να βρίσκει, ανάμεσα στα εκατοντάδες ασφαλιστικά προγράμματα, αυτό που αποτελεί κάθε φορά την κάλλιστη λύση για τον ασφαλιζόμενο.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στον ασφαλιστικό χώρο, μπορεί να εξασφαλίσει στους πελάτες της τους καλύτερους όρους σε κάθε είδους ασφαλιστική συναλλαγή, διαπραγματευόμενη την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης των συναπτόμενων συμβολαίων. Ακόμη περισσότερο, είναι σε θέση χωρίς καμία επιβάρυνση ή δέσμευση να πληροφορεί, ενημερώνει και επιλύει απορίες για κάθε ανάλογο θέμα.

Η ανάπτυξη της SimpleACT λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον, στο οποίο δίνεται έμφαση σε κάθε τεχνολογική και ψηφιακή ευκολία. Έτσι κατορθώνει να ικανοποιεί συνεχώς και τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της.

Κατόπιν των παραπάνω, θέτει στη διάθεση των αναγνωστών του ιστολογίου «EFENPRESS», Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, την παρακάτω προσφορά: