3.1.15

εκτακτο-Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ! (UPD)


 Συνελήφθη σε περιοχή της ανατολικής Αττικής ο Χριστόδουλος Ξηρός.
 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το μεσημέρι , την ώρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός έμπαινε στο σπίτι του , στην Ανάβυσσο, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και πως κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση.
 Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία παρακολουθούσε στενά το σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες.
 Ο Χριστόδουλος Ξηρός βρίσκεται ήδη στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.  Efenpress
__________________________________

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:


​Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε νοικιάσει το σπίτι στην Ανάβυσσο χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότηταΣυνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος θεωρείται δραπέτης από τις 7 Ιανουαρίου 2014. Ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη απο τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας την ώρα που έβγαινε από σπίτι στην Ανάβυσσο, πάνω σε ποδήλατο, ενώ δεν προέβαλε αντίσταση. 

Το σπίτι είναι κοντά στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, στην οδό Μερκούρη, ενώ σε αυτό διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός τους τελευταίους 2 μήνες. Το είχε νοικιάσει χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα. 


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία παρακολουθούσε στενά το σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες, ενώ τον εντόπισε από παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων.

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε στην κατοχή του ένα πιστόλι, ενώ ο ίδιος φορούσε ξανθιά περούκα και είχε μούσια.

Οι αστυνομικοί τώρα αξιοποιούν στοιχεία από το σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν τουλάχιστον δύο άτομα που θεωρούν ότι έκρυβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό. 

Ο Χριστόδουλος Ξηρός βρίσκεται ήδη στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του και συγκεκριμένα στις 20 ιανουαρίου του 2014, είχε αναρτήσει ένα βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών.



Ο Χριστόδουλος Ξηρός διαφεύγει από τις 7 Ιανουαρίου 2014, όταν δεν επέστρεψε στις φυλακές μετά από άδεια που είχε πάρει μετά την Πρωτοχρονιά και κατά την οποία είχε επισκεφθεί τους γονείς του στην Βόρεια Ελλάδα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
zougla