9.11.14

Εντός των τειχών ο εχθρός; -Copias adversariorum inter muros?

  Ύστερα από τα ..."οικονομικά επιτεύγματα" των τελευταίων κυβερνήσεων και την καταρράκωση της Ελληνικής οικονομίας, θα περίμενε κανείς ότι οι Αλβανοί  που γέμιζαν ορισμένα στέκια σε πλατείες, θα γυρνούσαν στη πατρίδα τους.
Από αυτούς όμως, ένα μέρος, πράγματι, επαναπατρίστηκε.Ένα άλλο όμως -επίσης μεγάλο μέρος- παραμένει, χωρίς εργασία πλέον, πίνει τις φραπεδιές του, συζητά, ξοδεύει για ενοίκια, φαγητό, τσιγάρα κ.λ.π.
Έσοδα (επισήμως) μηδέν!
Αυτή η ιστορία διαρκεί 4-5 χρόνια τώρα.

 - Πόσο μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς κανένα εισόδημα;
Δεν θα έπρεπε -λογικά- να είχαν επιστρέψει στη πατρίδα τους;
Η παραμονή τους στην Ελλάδα χωρίς εργασία και με ζωή άνετη, δεν προβληματίζει τις αρμόδιες Υπηρεσίες ασφαλείας;
Δεν υποψιάζονται ότι ίσως η ΜΙΤ χρηματοδοτεί την Αλβανία για να διατηρεί μυστικό στρατό στην Ελλάδα,στα μετόπισθεν, που θα ενεργοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή και  θα οπλισθεί με όπλα που σίγουρα υπάρχουν κρυμμένα σε διάφορα σημεία;

 Οι Αλβανοί αυτοί είναι ηλικίας από 20-40 ετών και δεν δείχνουν να ενοχλούνται από την οικονομική δυσπραγία.Βέβαια αν πέσει στα χέρια τους κάποια δουλειά, δεν λένε όχι, αφού θα έχουν ένα πρόσθετο εισόδημα πέραν του μισθού που -προφανώς- λαμβάνουν για τη παρουσία τους στη χώρα μας.

Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα συμβεί σε περίπτωση πολέμου με Τουρκία;
Ο Στρατός μας θα πολεμά στα σύνορα και αυτοί θα ανατινάζουν στόχους ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα διϋλιστήρια θα δηλητηριάζουν υδραγωγεία κ.ο.κ!

Πρέπει άμεσα να ασχοληθούν οι προαναφερθείσες Υπηρεσίες (εάν δεν έχουν ασχοληθεί ήδη) για να αποτρέψουν τέτοιες δραστηριότητες, έγκαιρα, πριν είναι αργά...

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ΑΛΕΞ)

http://www.efenpress.gr/
_________________________________________________
 
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

2 ἀπαντήσεις στὸ Εντός των τειχών ο εχθρός; -Copias adversariorum inter muros?

  1. Ὁ/ἡ Ζηδρος γράφει:
     
    0
     
    0
     
    Rate This
    Συμφωνώ απόλυτα και εχω γράψει τα ιδια πριν πολύ καιρό.Μήπως δεν έκαναν τα ιδια στην κατοχή;βλέπετε στο google “τσιάμηδες” και πόσους έσφαζαν στην Ηπειρο σε συνεργασία με την μεραρχία των ναζί εντελβαις.Σήμερα δεν υπάρχει αποτρόπαιο έγκλημα που να μην εχουν εμπλοκή οι πιό πάνω ,άλλωστε το ποσοστό τους στις ελληνικές φυλακές το αποδεικνύει.Τους δώσαμε φαί δουλειά αφορολόγητη εις βάρος μας,ρούχα,σχολια,πανεπιστημια,νοσοκομεία για ολη την Αλβανία ……και όμως συμπεριφέρονται σαν εχθροί μας….γιατί δεν πήγαν στους συμμάχους τους Τούρκους;
    Ξέχασαν το καράβι που βούλιαξε στην Ιταλία ,η Ελλάδα ηταν το Ελντοράντο τους,σκότωσαν,έκλεψαν ανήμπορους και ηλικιωμένους,μας γέμισαν ναρκωτικά,εδώ πάρκαρε το καθε απόβρασμα που ελευθερώθηκα απο τις φυλακές τους.
    Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.
    Ενα μεγάλο ποσοστό ασιατων “μεταναστών “λειτουργούν με κανονική ιεραρχία στρατού με δεκανέα,λοχία,ανθυπολοχαγό,λοχαγό έτοιμοι για ολα.
    Τα ξέρει αυτά ο ψεκασμένος κόσμος ,τα είδε στην μαρφιν ,γιαυτό δεν ξεσηκώνεται.Αυτό δε σημαίνει οτι οι προδότες θα γλυτώσουν και αυτή τη φορά το καζάνι βράζει και ανεβάζει θερμοκρασία.
    Το Γουδή χωράει περισσότερους απο 3006 προδότες πρώτης γραμμής.
    Μοῦ ἀρέσει
  2. Ὁ/ἡ Ζηδρος γράφει:
     
    0
     
    0
     
    Rate This
    Οχι μόνον υπάρχει έκανε και επίδειξη δύναμης ο αμερικανό θρεμμένος ουτσεκά στις φυλακές Τρικάλων.
    Μοῦ ἀρέσει