5.11.14

Καταγγελία άνεργης ότι τη χαστούκισε ελεγκτής διερευνά η ΣΤΑΣΥ

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κάθε υπαλληλίσκο, να σηκώνει το ξερό του και να χαστουκίζει ή να προσβάλει τον  οποιονδήποτε,  έστω παραβάτη, πολίτη; Τον συγκεκριμένο υπάλληλο, αν αποδειχθεί των καταγγελομένων το αληθές, να τον βάλετε να καθαρίζει τα WC και αν δεν τον ενθουσιάσει η ιδέα, να πάει σπίτι του να γίνει και αυτός άνεργος για να μάθει να συμπεριφέρεται ανθρώπινα .                                                          ΑΛΕΞ
Την καταγγελία άνεργης ότι τη χαστούκισε ελεγκτής στο Μετρό της Ομόνοιας επειδή δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο ερευνά η ΣΤΑΣΥ Α.Ε., όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Παπαθανάσης στο Mega.

«Με ευαισθησία ελέγχουμε το γεγονός. Διερευνούμε όλη την υπόθεση, παρακολουθούμε το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (…) και όταν ολοκληρώσουμε την έρευνα μας θα βγούμε να ανακοινώσουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.
Μιλώντας νωρίτερα στον Ant1, η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ως άνεργη δεν είχε χρήματα για να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου και πως όταν αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της στον ελεγκτή, επειδή, κατά τα λεγόμενά της, δεν ήταν σε θέση να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο, εκείνος την έσπρωξε και τη χαστούκισε.
«Δεν είχα εισιτήριο, έπεσα πάνω στον ελεγκτή, μου ζήτησε το εισιτήριό μου και δεν το είχα. Του είπα ότι δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία μου γιατί δεν μπορώ να πληρώσω το πρόστιμο επειδή είμαι άνεργη. Μου φώναζε και όταν προσπάθησα απλά να φύγω -ούτε να τρέξω, ούτε να τον σπρώξω- αυτός με έσπρωχνε και με είπε ηλίθια. Όταν ήμασταν στις κυλιόμενες αυτός με έσπρωξε και με χαστούκισε μέχρι που μπήκε συνάδελφός του στη μέση και τον ηρέμησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή.
naftemporiki