5.10.14

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου

Ο Σταμ-πούλος θα πάρει τώρα τον.....του!    
        ΑΛΕΞ

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου  να ταυτοποιηθούν τα 50 κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε διπλή επιχείρηση της αστυνομίας στην Κυψέλη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έρευνες σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν χτυπήματα σε πολιτικούς και επιχειρηματικούς στόχους.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έδωσε μια νέα πιο πρόσφατη φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.
Αντώνης Σταμπούλος
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Από την πλευρά του, ο συλληφθείς Αντώνης Σταμπούλος με ένα κείμενο-μανιφέστο σπάει τη σιωπή του και δηλώνει «επαναστάτης» και «αιχμάλωτος του κεφαλαίου». Με ένα κείμενο που φέρει την υπογραφή του και αναρτήθηκε στον ( αδειούχο) ιστότοπο Indymedia τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 31χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, περιγράφει τις συνθήκες σύλληψής του και δηλώνει« ότι παραμένει στο στρατόπεδο της επανάστασης» αν και βρίσκεται «αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου». 

πηγη: Antenna.gr