2.8.14

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ" Οι ΗΠΑ θα αποστείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία!


Οι ΗΠΑ φέρονται αποφασισμένες να περάσουν στην πιο επικίνδυνη φάση των γεωπολιτικών σχεδιασμών τους, να στείλουν αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία. Η αποστολή του θα γίνει με το πρόσχημα της εκπαίδευσης του ουκρανικού Στρατούκαι των Ναζί του Δεξιού Τομέα οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εναντίον των ρωσόφωνων επαναστατών. Θα είναι η πρώτη φορά που μεγάλος αριθμός Αμερικανών στρατιωτών θα βρίσκονται τόσο κοντά στην ρωσική επικράτεια.
 
Παρότι η αμερικανική προπαγάνδα που προσπαθούσε να ρίξει το φταίξιμο για την κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing στους ρωσόφωνους και στην ίδια την Ρωσία έχει καταρεύσει και πλέον ούτε οι ίδιοι οι Δυτικοί δεν την χρησιμοποιούν, προσπαθούν οι ΗΠΑ να συνεχίσουν την διείσδυσή τους στην Ουκρανία, και να πετύχουν ως φάινεται μακροχρόνιο στόχο του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι. Να μεταφέρουν Αμερικανούς στρατιώτες έξω από την "αυλή" της Ρωσίας. 
 
Την ανακοίνωση έκανε το Πεντάγωνο και συγκεκριμένα ο Ναύαρχος John Kirby. Το σχέδιο περιμένει την έγκριση από το Κογκρέσο, και προβλέπει την χρήση αμερικανικών στρατευμάτων σταθμευμένων στην Ευρώπη ή την Εθνική Φρουρά της Καλιφόρνια, για να εκπαιδεύσουν και να εξοπλίσουν την Ουκρανική Εθνική Φρουρά που ως γνωστόν αποτελείται από τους Ναζί του Δεξιού Τομέα, σε ένα κέντρο εκπάιδευσης εντός της Ουκρανίας.
 
 
Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί "στο να αναπτύξει την ικανότητά τους για εσωτερική άμυνα" αναφέρει ο ναύαρχος John Kirby
 
"Είναι μια περιοχή στην οποία πραγματοποιούμε πολλές πολύπλευρες ασκήσεις, και είμαστε εξοικειωμένοι με την περιοχή αυτή."
 
Το Πεντάγωνο επίσης αναφέρει ότι ζήτησε από τον πρόεδρο Ομπάμα και το Κογκρέσο την εξουσιοδότηση να ξοδέψει 19 εκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος για εξοπλισμό και εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων.
 
"Σκοπεύμουμε να χρησιμοποιήσουμε 19 εκατ.δολάρια από το κονδύλι του Global Security το οποίο δίνεται από τα υπουργεία αμύνης και εξωτερικών" αναφέρει ο Kirby 
 
Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που ολοένα περισσότεροι Ρεμπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές επιθυμούν να στηριχθούν πιο άμεσα οι ουκρανικές δυνάμεις.
 
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη σταλθεί 180 Αμερικανοί "σύμβουλοι" στην Ουκρανία, από τους οποίους έχουν σκοτωθεί ήδη τρεις από αγνώστους
 
Η αποστολή τους θα έπρεπε να είναι αρκετή, η επίπλέον αποστολή στρατευμάτων προς "εκπαίδευση" των Ουκρανών δειχνει ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν καμμια εμπιστοσύνη ούτε στις ουκρανικές ΕΔ, αλλά προπαντώς σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ουκρανίας που στρέφεται προς Ρωσία πευρά, και επιθυμούν να εμπλακούν πιο άμεσα στον ουκρανικό πόλεμο.
 
Θα είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί στρατιώτες θα βρίσκονται τόσο κόντα στην ρωσική μεθόριο. Οι ΗΠΑ "τεντώνουν" και άλλο το σχοινί αδιαφορώντας παντελώς για την ασφάλεια του πλανήτη, αλλά και για την δική τους.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr