19.7.14

Σκληρή κριτική Αιγυπτίων δημοσιογράφων κατά της Χαμάς: "Φέρνει τον όλεθρο στη Γάζα" [vid]

H Χαμάς ουσιαστικά ευθύνεται για τους θανάτους των Παλαιστινιών και όχι του αμυνόμενο Ισραήλ.
Η λύση στο πρόβλημα είναι η ολοκλήρωση της εξοντώσεως της Χαμάς με κάθε παράπλευρη απώλεια.Οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να συνεργασθούν με το Ισραήλ για να απαλλαγούν από αυτήν.
Α/Αλεξανδρής

Πυρά εναντίον της Χαμάς εξαπολύουν Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές, οι οποίοι επικρίνουν την σουνίτικη παραστρατιωτική οργάνωση για την όλη δράση της στην Παλαιστίνη που έχει προκαλέσει το θάνατο αθώων πολιτών και παιδιών.
 
Οι Αιγύπτιοι κατηγορούν τα μέλη της Χαμάς, ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια με πρόσχημα την τζιχάντ και ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση ούτε και τηρούν τις ισλαμικές παραδόσεις.
 
Επιρρίπτουν επίσης ευθύνες στους ισλαμιστές τζιχαντιστές για το γεγονός ότι επιλέγουν τα σπίτια απλών πολιτών ως κέντρα επιχειρήσεων, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων αμάχων.
 
«Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα αδέρφια μας στην Παλαιστίνη, αλλά δεν θυσιάζουμε ούτε ένα βλέφαρό μας για να υπερασπιστούμε τη Χαμάς», λέει χαρακτηριστικά ένας από τους Αιγύπτιους δημοσιογράφους. 
 
Αποκαλυπτικά είναι επίσης τα όσα αναφέρει ένας άλλος δημοσιογράφος σε σχέση με έναν από τους ηγέτες της οργάνωσης. Όπως υποστηρίζει ο Khaled Mash’al διεξάγει τζιχάντ…από το Κατάρ, ενώ οι Παλαιστίνιοι δολοφονούνται.
 
Μάλιστα παρουσιάζει φωτογραφίες που δείχνουν τον Mash’al στο γυμναστήριο, να γευματίζει πλουσιοπάροχα και να βλέπει τις φονικές συγκρούσεις στην τηλεόραση!
 
 
 
 
defencenet.gr