22.7.14

Ξέσπασμα Νίκου Παπανδρέου: Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος, τι θα κάνουν;

Ο Νίκος Παπανδρέου διακρίθηκε πάντοτε για την αυτόνομη πολιτική σκέψη του, και για δημόσιες παρεμβάσεις που κάθε άλλο παρά… διπλωματικές ήταν.
Ποιός θα ξεχάσει άλλωστε τη γνωστή αποστροφή του για το “θαμπό δαχτυλίδι” που έδωσε ο Κώστας Σημίτης στον Γιώργο Παπανδρέου, την περίοδο της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ το 2004, αλλά και τις θέσεις που κατά καιρούς πήρε, τόσο την περίοδο της πρωθυπουργίας του αδελφού του, όσο και στη συνέχεια, για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα του δημοσίου βίου.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Παπανδρέου, όπως σημειώνει ο “Βηματοδότης”, τα έβαλε με την αδυναμία της κυβέρνησης να προωθήσει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, που θα άλλαζαν τη μορφή της σύγχρονης Ελλάδας, και θα διαμόρφωναν ένα καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον.
Σύμφωνα με τον Νίκο Παπανδρέου, ” η συντηρητική παράταξη που έχει την πλειοψηφία στη Βουλή δεν μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται”, ενώ αφήνει αιχμές και για την… απάθεια του ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον οποίο καταλογίζει ότι “δεν έκανε τίποτα”.
Ο “Βηματοδότης” συνεχίζει το σχετικό ρεπορτάζ του, καταγράφοντας και μια αποστροφή του Νίκου Παπανδρέου για τον αδελφό του, Γιώργο. “Για όλα φταίει ο Παπανδρέου.Τόσο καιρό ήταν ωραία που βρίζανε τον Γιώργο. Τώρα πού δεν είναι εδώ ο Γιώργος τι αλήθεια θα κάνουν;”.
http://ysterografa.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ: Να τραβήξουν...καζανάκι! Φαίνεται ότι ο βαθμός του IQ, είναι οικογενειακή...κληρονομιά της οικογενείας των Παπανδρέου!!! (πάει σόϊ το βασίλειο....)
Α/Αλεξανδρής