2.4.14

Θ. Χούντα: Tην απήγαγαν πέντε άτομα από την οδό Υψηλάντου

Στο σπίτι της βρίσκεται από χθες το απόγευμα η δημοσιογράφος και πολιτευτής του ΛΑΟΣ, Θάλεια Χούντα. Η περιπέτειά της είχε ευτυχώς αίσιο τέλος και η δημοσιογράφος γύρισε στους οικείους της, αφού όμως πρώτα πέρασε πέντε μέρες στα χέρια πέντε αγνώστων, οι οποίοι, όπως ο σύζυγός της κατήγγειλε, την απήγαγαν την Παρασκευή 21 Μαρτίου από την οδό Υψηλάντου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θάλεια Χούντα, τηλεφώνησε την Τρίτη το μεσημέρι στις τέσσερις στον σύζυγό της, από το κινητό ενός ταξιτζή λέγοντάς του πως είναι καλά και πως έχει αφεθεί ελεύθερη.
Στη συνέχεια η ίδια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου περιέγραψε τις πρώτες λεπτομέρειες από την περιπέτειά της. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η δημοσιογράφος είναι, λόγω του σοκ που έχει υποστεί, σε κακή ψυχολογική κατάσταση και έτσι περιμένουν να ηρεμήσει προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξαφάνισή της. Προς το παρόν πάντως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Ο σύζυγός της δικηγόρος Νίκος Μπούρας, μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια της γυναίκας του, λέγοντας πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και δε φέρει κανένα τραύμα εκτός από τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια από το σχοινί με το οποίο την είχαν δέσει οι απαγωγείς.
 defencenet.gr