19.4.14

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Δένδια για τα επεισόδια της Τούμπας έστειλε ο Ολυμπιακός!!!


Επιστολή αναγνώστη:

-Για σταθείτε ρε, Ποιος σας είπε ότι η φύλαξη των "αγώνων" σας είναι έργο της αστυνομίας; Εσείς παίζετε μπάλα, εσείς κονομάτε, εσείς κανονίζετε ποιός και πότε θα κάνει επεισόδια,εσείς όλα! Πίσω σας τρέχει σαν σκυλάκι η κάθε κυβέρνηση, που την πληρώνουμε εμείς (για να μη χάσει τις ψήφους των προβληματικών οπαδών σας). Ακούστε καλά ΡΕ, εμείς την αστυνομία την πληρώνουμε για να μας φυλάει από τους κακοποιούς, δεν την πληρώνουμε για να κονομάτε εσείς. Να τσακιστείτε και να πάρετε security αν θέλετε να παίζετε μπάλα (κλωτσοσκούφι). Αλλά δεν θέλετε, γιατί θα αναγκαστείτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Προτιμάτε το τζάμπα!
Βρήκατε και τα κορόϊδα να σας κάνουν τα χατήρια,βρήκατε και Αρχηγούς που δεν πατάνε πόδι στους υπουργούς, να τους πουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ και να πετάξουν καμιά παραίτηση στα μούτρα του υπουργού,εξηγώντας τους λόγους ΔΗΜΟΣΙΩΣ στον Ελληνικό λαό. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, κάνετε και...παράπονα στον ΔΕΝΔΙΑ!!! Αυτό και αν είναι θράσος! Και όλα αυτά στη πλάτη του λαού, που θέλει ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι κλωτσοσκούφια και ποδόσφαιρα! Δεν έχει άλλα προβλήματα το κράτος θα ασχολείται με...εσάς!!!
Άντε.....!

ΥΓ Η επιστολή μου αφορά ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο.

Ένας αναγνώστης


Για κοίτα, ποιοι διαμαρτύρονται. Όχι πως είμαι παοκτσής – Θεός φυλάξοι – αλλά οι τελευταίοι που έχουν δικαίωμα σε διαμαρτυρίες, είναι οι Ολυμπιακοί. Και μάλιστα, ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που μέχρι να κάνει καλή ΟΜΑΔΑ ‘’ξέσκισε’’ όλες τις ομάδες και το ποδόσφαιρο γενικώτερα.
Φαίνεται ότι ήθελαν και αυτό το κύπελο, όπως πέρσι με τον Ατρόμητο

    Η οργή ξεχειλίζει στις τάξεις του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους τόσο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, όσο και για να μην επαναληφθούν ποτέ ανάλογες σκηνές στο μέλλον.
    Η διοίκηση της ΠΑΕ μετά από συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους συνεργάτες του αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, με την οποία οΟλυμπιακός απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και λήψη μέτρων προκειμένου να μην βρεθεί άλλη ομάδα στη θέση των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, στηλιτεύουν τους τρεις εισαγγελείς, τους παρατηρητές του αγώνα, αλλά και την αστυνομία για τη στάση τους κατηγορώντας πως δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα όσα συνέβησαν και δεν προστάτεψαν την αποστολή.
    Παράλληλα, όλα δείχνουν πως θα γίνει-αν δεν έχει ήδη γίνει-επίσημη καταγγελία στην UEFA για την μπανάνα που πέταξαν από την κερκίδα στον Λεάντρο Σαλίνο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων, φημολογείται πως ήδη έχει ζητήσει να της σταλούν βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα δυσάρεστα έγιναν στην Τούμπα για να επιληφθεί του θέματος.
    Τέλος, στον Ολυμπιακό «βράζουν» και με την ΕΠΟ. Θεωρούν πως ο Γιώργος Σαρρής κοίταζε απαθής τα όσα συνέβησαν, οι παρατηρητές δεν έκαναν το καθήκον τους και ο διαιτητής Μάνταλος δεν έπρεπε να επιτρέψει την ολοκλήρωση του αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες.