14.4.14

Θα την κάνουν την πατάτα με τον Κασιδιάρη (άρση ασυλίας, δίωξη, προφυλάκιση για το Baltakosgate)

Στην Κυβέρνηση προγραμματίζουν - ή ας το πούμε πιο κομψά - εύχονται να προφυλακιστεί ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης για τις βιντεοσκοπημένες συνομιλίες του με τον τέως, πλέον, γ.γ της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.
Αν προφυλακιστεί για αυτό το λόγο ο Κασιδιάρης, είναι το μεγαλύτερο service στην "εγκληματική οργάνωση". Στη συνέχεια, ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή από αντίδραση.
Η πλειοψηφία του κόσμου επιθυμεί να πληροφορηθεί τι παίζεται πίσω από τη πλάτη του και αδιαφορεί αν από το παράνομο υλικό θα εκτεθεί η Κυβέρνηση ή θα καούν στελέχη της.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά δεδομένα και τις υποκλοπές. Η εκάστοτε εξουσία παραβιάζει καθημερινά και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και υποκλέπτει με τους κοριούς της ακόμη και προσωπικές συνομιλίες... εν ονόματι του νόμου.
Η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται για ένα μόνο θέμα: Να μην βγουν στη φόρα τα άπλυτα στελεχών της και κινδυνεύσει η συνοχή της. Δεν αντέχει δεύτερο Μπαλτάκο και έτσι "εύχεται" να πάει φυλακή ο Κασιδιάρης.
 Αναμένεται να ζητηθεί άρση της ασυλίας του, άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, προφυλακίση και άνοδος των ποσοστών της "νεοναζιστικής" ΧΑ.
Καληνύχτα σας!
spirospero.gr