10.12.13

Συνεργασία ΑΕ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ με ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων μέσω της νέας της συνεργασίας με την εταιρία Γεωργούλιας


Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 - Η Μαρινόπουλος Α.Ε. προχώρησε εντός του Νοεμβρίου σε συνεργασία με την Γεωργούλιας Α.Ε., με στόχο την περαιτέρω υποστήριξη και ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων SMILE της εταιρίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η Γεωργούλιας Α.Ε. (Γεωργούλιας Αντιπροσωπείες- Εμπόριο- Διανομές,  Ανώνυμη εταιρεία), με έδρα στην ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας, δραστηριοποιείται στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών στις συνεργαζόμενες εταιρείες.
Η εταιρεία, ειδικευόμενη στην εμπορία και διανομή προϊόντων σε σημεία λιανικής πώλησης, διαθέτει ισχυρή παρουσία στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η σύναψη συνεργασίας της Μαρινόπουλος Α.Ε. με τη  Γεωργούλιας στοχεύει στην αξιοποίηση του έμπειρου ανθρωπινού δυναμικού της εταιρείας, καθώς και των υποδομών και του στόλου οχημάτων που διαθέτει. Η τεχνογνωσία και οι υποδομές της Γεωργούλιας θα συνεισφέρουν στη δυναμική ανάπτυξη και τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων SMILE στη συγκεκριμένη περιφέρεια.   

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. διαθέτει ένα δυναμικό δίκτυο καταστημάτων SMILE MARKETS, το οποίο δημιουργήθηκε το 2001 και σήμερα αριθμεί 85 σημεία Λιανικής Πώλησης Τροφίμων, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου της εταιρίας, τα καταστήματα SMILE MARKETS αναπτύσσονται μέσω της μεθόδου δικαιόχρησης (franchise). Το μοντέλο συνεργασίας franchise που υλοποιεί η Μαρινόπουλος για τα SMILE MARKETS είναι άκρως ανταγωνιστικό και αφορά τόσο τη δημιουργία νέων σημείων, όσο και την ένταξη ανεξάρτητων υφιστάμενων καταστημάτων λιανικής τροφίμων στο δίκτυο της εταιρίας.


Για τη Μαρινόπουλος Α.Ε., η οποία κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορα, η επιχειρηματική ανάπτυξη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της. Η Μαρινόπουλος Α.Ε., η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Ελλάδα, αναζητά διαρκώς νέες συνεργασίες με στόχο την ενδυνάμωση του δικτύου της και την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές.