24.12.13

Ν.Κακλαμάνης: "Να φύγει απο την κυβέρνηση ο Στουρνάρας"

Ο Νικήτας Κακλαμάνης που το τελευταίο διάστημα έχει περάσει στο αντάρτικο δήλωσε πως «το πολιτικό μήνυμα θα φύγει από τις ευρωεκλογές».
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ εξέφρασε τον φόβο ότι το πολιτικό ατύχημα μπορεί να... προέλθει στην κυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας θα πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση.
«Έχουμε κι εμείς προβλήματα ως Κ.Ο., όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Εκεί υπάρχει κίνδυνος πολιτικού ατυχήματος» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Ως τις ευρωεκλογές δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ευρωεκλογές, είναι η καμπή» είπε επισημαίνοντας ότι «όποιος λέει ότι δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών την συνέχεια τότε δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα».
Για τη διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «δεν είχε άλλη δυνατότητα ο Αντώνης Σαμαράς» αφού «δεν θα υπήρχε τρόπος να ελέγξει την Κ.Ο.» ενώ για τον πρώην υπουργό και πρόεδρο της Βουλής ανέφερε:
«Τα λάθη του είναι ένα κομμάτι της παράταξης, δεν θα σπεύσω να τον κατηγορήσω όπως άλλοι. Λυπήθηκα που έφυγε από την Κ.Ο.».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr