22.12.13

Εκδήλωση ΧΑ στη Θεσσαλονίκη: "Ο κρασοφτιάχτης μέθυσος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν μας έδωσε άδεια"

Ακραίες εκφράσεις ενάντια στον πρωθυπουργό, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ακούστηκαν στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: "Ανέφεραν πολλοί φίλοι ότι το πιο συντομο ανέκδοτο, ο εθνικός καραγκιόζης, ο πρωθυπουργός, θα μας συντρίψει. Αυτός που αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα. Η διεφθαρμένη του εξουσία θα καταρρεύσει. Αποσυντίθενται".
Ο βουλευτής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Γρέγος, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε: "Αυτός που κατοικεί σε πολυτελέστατη βίλα, πολύ σύντομα θα βρίσκεται εδώ πίσω" (στο Δικαστικό Μέγαρο).

Στους δύο συγκυβερνώντες αναφέρθηκε και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, η οποία τόνισε: "Ένα μεγάλο μπράβο στη χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου για τα κατορθώματά τους. Ξεμπροστάστηκαν κι εξεφτελίστηκαν".
Τέλος, το λόγο πήρε και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος πρόκειται να είναι μάλιστα υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, στις επερχόμενες διοικητικές εκλογές. Ο σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, αναφέρθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος δήλωσε ότι η ΧΑ είναι ανεπιθύμητη στην πόλη. "Ο κρασοφτιάχτης μέθυσος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν μας έδωσε άδεια για τη συγκέντρωση. Αν ήμασταν άτομα με άλλες ιδιαίτερότητες θα μας έδινε. Επειδή είμαστε γνήσιοι ελληνες σε ψυχή και στο αίμα, ηθελε να τη ματαιώσει".
http://www2.thestival.gr/