21.10.13

Κ. Γκιουλέκας: O Μπουτάρης μάλλον έχει φύγει από τα γήινα και θυμίζει αυτούς που νομίζουν οτι συνομιλούν με το Θεό

Επίθεση προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο, Κώστας Γκιουλέκας. Ο κ. Γκιουλέκας επικαλέσθηκε δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατά τις οποίες ο Γ. Μπουτάρης επανήλθε με νέες ύβρεις εναντίον του στη χθεσινή συνεδρίαση της "Πρωτοβουλίας", τονίζοντας πως άλλο είναι η πολιτική αντιπαράθεση ή η διαφωνία κι άλλο οι ύβρεις.
"Ο κ. Μπουτάρης μάλλον έχει φύγει από τα γήινα και θυμίζει αυτούς που νομίζουν ότι συνομιλούν με τον Θεό. Τον αφήνω στην θλίψη του και στην απομόνωση του", τόνισε ο κ.  Γκιουλέκας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας: "Χθες, κατά τη συνεδρίαση της "Πρωτοβουλίας", ο δήμαρχος φέρεται να μου επιτέθηκε υβριστικά και ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη για όσα υβριστικά είπε εναντίον μου σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν ισχύουν οι χθεσινές πληροφορίες, τον καλώ να τις διαψεύσει. Φαίνεται πάντως πως κάνει πάλι στροφή 180 μοιρών, άλλα λέει τη μία, άλλα την άλλη. Δεν μπορεί να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με αυτά, αλλά λυπάμαι για τον δήμαρχο".
Να υπενθυμιστεί ότι πριν από περίπου 15 μέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε "βλάκα" τον Κ. Γκιουλέκα και ακολούθως ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, ενώ χθες κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της "Πρωτοβουλίας" τόνισε "Επειδή είμαι αθυρόστομος αναγκάζομαι να ζητήσω συγνώμη από ανθρώπους που σιχαίνομαι, όπως με τον Παπαγεωργόπουλο ή τον βλάκα τον Γκιουλέκα, για την ακρίβεια που είπα βλάκα τον Γκιουλέκα".
thestival