31.10.13

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Α.Γεωργιάδης: "Καθημερινά στοιβάζονται ασθενείς"

Συνηθισμένο φαινόμενο για τα μεγάλα νοσοκομεία χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης το γεγονός να στοιβάζονται δεκάδες ασθενείς σαν τα σκυλιά σε ένα δωμάτιο περιμένοντας τον αξονικό τομογράφο.
Πρόκειται για μία απροκάλυπτη δήλωσε που δείχνει πώς ο υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση σκέπτονται να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των ασθενών και του συστήματος υγείας που καταρρέει.

Πρόκειται για μία απάνθρωπη και τριτοκοσμική εικόνα που ο κ. Γεωργιάδης τη βρίσκει φυσιολογική σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Αρκεί σε αυτό το πλάνο να μην είναι κανείς από την οικογένεια τους ή το στενό του συγγενικό περιβάλλον. Οι άλλοι ας περιμένουν στο κρεβάτι του πόνου πότε θα επισκευαστεί ο μοναδικός αξονικός τομογράφος του μεγαλύτερου ελληνικού νοσοκομείου. 
Χωρίς ίχνος δισταγμού ο κ.Γεωργιάδης ευχαρίστησε ειρωνικά του ειδικευόμενους γιατρούς για τη φωτογραφία που εμανίζει στοιβαγμένους ασθενείς σε ένα σκοτεινό δωμάτιο να περιμένουν σφαδάζοντας στους πόνους, υποστηρίζοντας απροκάλυπτα ότι πρόκειται για σκηνές που είναι καθημερινό φαινόμενο στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας όταν εφημερεύουν.
 defencenet.gr