8.10.13

Άλλαξε Δημοτολόγιο και ...κλειδαριά ο Δήμος Θεσσαλονίκης;


Θα ανακήρυσσαν "επίτιμο δημότη" τον ήδη επίτιμο δημότη Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο! Όταν κατάλαβαν τη γκάφα τους, είπαν θα του απονείμουν το "χρυσό κλειδί της πόλεως", που του το έχουν ήδη απονείμει!

_________________________________

Ρεζίλι ξανά ο Δήμος Θεσσαλονίκης


Ρεζίλι των σκυλιών έγινε για μια ακόμη φορά η διοίκηση Μπουτάρη, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την γκάφα με..
την χρίση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ως επίτιμου δημότη της πόλης.
Αντί να ζητήσουν συγνώμη, για την γκάφα, που απεκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάτης, εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στις 5.20 το απόγευμα, με την οποία προσπαθούν να κάνουν το κρέας, ψάρι!

Λένε στη νέα ανακοίνωση, ότι δεν θα τον κάνουν επίτιμο δημότη, αλλά "θα του δώσουν το χρυσό κλειδί της πόλης" κι άλλες μπαρούφες, όπως ότι "άλλαξε ο κανονισμός".

Μετά την ανακοίνωση του Δήμου, ο Χρ. Μάτης, επανήλθε με νέα ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

Όπως επιβεβαιώνει η ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ήδη επίτιμος δημότης και του έχει απονεμηθεί η ύψιστη τιμητική διάκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης σας απονέμει το Χρυσό Κλειδί της Πόλης μας, την ύψιστη τιμητική διάκριση της πόλης της Θες/νίκης. Θα είναι και για μας τιμή που θα σας έχουμε εφ’ εξής δημότη μας», είχε πει προσφωνώντας τον κ.Βαρθολομαίο, ο τότε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτηρης Καπετανόπουλος
Αν αυτή η απόφαση δεν ισχύει επειδή άλλαξε ο κανονισμός, τότε η πόλη δεν έχει κανέναν επίτιμο δημότη.

Δυστυχώς αυτή η απόφαση δεν αλλάζει, όσοι κανονισμοί και αν αλλάξουν και η επανάληψη της τελετής εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό. Την αναμνηστική φωτογραφία με τον Πατριάρχη για προεκλογική χρήση!

Δυστυχώς για τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης η ιστορία της πόλης ΔΕΝ ξεκίνησε όταν εξελέγη δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης!

Η μετακύλιση της ευθύνης των πολιτικών αποφάσεων στις υπηρεσίες είναι τουλάχιστον μικρόψυχη αν όχι ανήθικη!

Οι συγγνώμες δεν είναι μονάχα για μηνύσιμα λάθη.

Ας σταματήσει η εκμετάλλευση του Πατριάρχη για λίγα λεπτά δημοσιότητας

Χρηστος Μάτης

Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης- Επικεφαλής της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- Οικολογία στην Πράξη


πηγη:  taxalia.blogspot.gr