22.10.13

ΔΗΜΑΡ: «Ναι» στην εξεταστική για τα υποβρύχια

Στενοί συνεργάτες του Φ. Κουβέλη υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει αποφασίσει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων και η βούληση αυτή θα εκφραστεί στη Βουλή όταν καταθέσει τη σχετική πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως δηλώνουν οι ίδιοι άνθρωποι η Δημοκρατική Αριστερά τάσσεται πάντοτε υπερ της διαφάνειας και επομένως κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση αντιμετωπίζεται θετικά από τους βουλευτές και τον πρόεδρό της.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όποτε και αν εκδηλωθεί, ουσιαστικά κόβει τις γέφυρες του κ. Κουβέλη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο. Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Κουβέλης θα βάλει τέλος στις συζητήσεις για προεκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ,  εν όψει ευρωεκλογών, παρά τις πιέσεις που δέχεται από στελέχη της ΔΗΜΑΡ, αλλά και από πολιτικούς του φίλους που συμμετέχουν στην Κίνηση των 58.
Σύμφωνα με τους ίδιους συνεργάτες του κ. Κουβέλη, η Δημοκρατική Αριστερά, για τους ίδιους λόγους θα υποστηρίξει επίσης την άρση ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, για την προτροπή του να λιντσάρουν «πολιτικά» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα.
 defencenet.gr