29.10.13

ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΔ Πρώτο ρήγμα: 22 βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν "ΟΧΙ" σε φόρο στα χωράφια

"Αρχισαν τα όργανα" στη Νέα Δημοκρατία με 22 βουλευτές να είναι έτοιμοι να "απασφαλίσουν" και να προειδοποιούν με ερώτησή τους τον Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων.
Οι ρυθμίσεις του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζοντας "άδικες" και υποστηρίζεται ότι "εμποδίζουν την επανεκκίνηση της αγροτικής  οικονομίας".

Προτείνουν δε εννέα συγκεκριμένες αλλαγές ώστε τα προωθούμενα μέτρα να μην είναι "άδικα και αβάσταχτα"..
Σημειώνεται ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι ο Βύρων Πολύδωρας που με χθεσινό του άρθρο "απασφάλισε" και προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μέχρι και εξέγερση αν φορολογηθεί "το χωράφι του Έλληνα".
Οι 22 βουλευτές "μετριοπαθείς" βουλευτές (γιατί υπάρχουν περίπου 40 άλλοι που είναι "κάθετα" αρνητικοί) είναι οι:
Τζαμτζής Ιορδάνης, Βογιατζής Παύλος, Κυριαζίδης Δημήτριος, Αντωνίου Μαρία, Νταβλούρος Αθανάσιος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Λαμπρόπουλος Ιωάννης, Κωνσταντόπουλος Γιώργος,  Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Ταλιαδούρος Σπύρος, Ιωαννίδης Ιωάννης,  Κουκοδήμος Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης Λάζαρος  Βλαχογιάννης Ηλίας  Στύλιος Γιώργος, Μαρίνος Ανδρέας Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος Πασχαλίδης Γιάννης Σκόνδρα Ασημίνα, Βλάχβεης Μενέλαος, Σαμπαζιώτης Δημήτριος, Κουτσούμπας Ανδρέας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr