9.8.13

Παλλαϊκή αντίσταση ζητά από τον Ελληνικό λαό ο Αλέξης Τσίπρας

tsipaopsdaEfenpress: Ας αποκηρύξει πρώτα τις ιδέες του για την παραμονή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και μετά βλέπουμε...

__________________________
Μετά τη σύσκεψη που είχε ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ συνεργατών και στελεχών του στην Κουμουνδούρου, ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος  εγρήγορση και προετοιμασία για ραγδαίες εξελίξεις που θα προκύψουν το επόμενο δίμηνο, ενώ υπογράμμισε πως μετά τον δεκαπενταύγουστο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπει σε προεκλογικό ρυθμό και κατά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (15/09) θα εξαπολύσει μεγάλη πολιτική αντεπίθεση.
Αποφασίστηκε επίσης να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το διήμερο 31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου για να τεθεί και επίσημα το κόμμα σε εκλογικό συναγερμό.
Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως μετά τις Γερμανικές εκλογές μπορεί στην Ελλάδα να προκύψουν εκλογές γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προετοιμαστεί.

Σε συνάντηση που είχε με συνδικαλιστές από τον χώρο της Υγείας ζήτησε τη δραστηριοποίηση και του Ελληνικού λαού  μέσα από ένα μέτωπο που θα πάρει τα χαρακτηριστικά παλλαϊκής αντίστασης και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της μεγάλης πολιτικής ανατροπής. Φέρνοντας δε, ως παράδειγμα το χώρο της Υγείας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί το μοντέλο της ΕΡΤ, "με το μαύρο όχι στις οθόνες, αλλά στις ζωές πλέον", πράγμα που "φανερώνει ότι αποκτά κυνικά χαρακτηριστικά".

http://www.spirospero.gr