13.8.13

Τα ΜΑΤ έσωσαν τον βιαστή του σκύλου -αναβρασμός στους φιλόζωους

Efenpress:Διαμαρτύρεται ο Πολωνός:  Έκανα έρωτα στη σκύλα με τη θέλησή της και μάλιστα κατά φύσει, γιατί τόσος θόρυβος; Εξ άλλου είναι και ενήλικη !

Τα ΜΑΤ έσωσαν τον βιαστή του σκύλου -αναβρασμός στους φιλόζωους


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων τη Δευτέρα το πρωί, όπου μεταφέρθηκε ο Πολωνός υπήκοος που βίασε ένα θηλυκό σκυλί, το Σάββατο 10/8/2013 στο Ολυμπιακό Χωριό. Υπό τη συνοδεία δύο διμοιριών των ΜΑΤ και με τους φιλόζωους να τον βρίζουν και να τον απειλούν με λιντσάρισμα, ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή για την Τετάρτη, 14/8/2013, όπου θα δικαστεί στις 12.00 στο κτίριο 7 της πρώην σχολής Ευελπίδων.





Ο άνδρας συνελήφθη από την Άμεση Δράση, μετά από μαρτυρίες κατοίκων για την «απαγωγή» του σκύλου, ο οποίος όταν επέστρεψε στην περιοχή του, εξετάστηκε από κτηνίατρο ο οποίος πιστοποίησε τα σημάδια της αρρωστημένης πράξης του ανθρώπου προς το... κτήνος.

Ο κατηγορούμενος αρχικά μετά τη σύλληψή του είχε δηλώσει ότι πήρε το σκυλί για μια... αθώα βόλτα, στη συνέχεια όμως και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας παραδέχτηκε την πράξη του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα (σημ. Σάββατο) στην Κυψέλη, ένας 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού για κακοποίηση σκύλου.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της 10-08-2013 καταγγελία – έγκληση, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο, που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσε το πρωί της ίδιας ημέρας, από προαύλιο υπαίθριο χώρο κατοικίας, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, σκύλο θηλυκού γένους, ο οποίος όταν επέστρεψε στην οικία το ίδιο βράδυ, έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο σκύλος εξετάστηκε από κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης – τραύματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε την πράξη του. Από το δράστη και το σκύλο ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού, τα οποία απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για ταυτοποίηση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

Το ιστορικό:
Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013 ένας άνδρας, πολωνικής καταγωγής, κάτοικος Πατησίων, που επέβαινε σε Ι.Χ. σταμάτησε στο Ολυμπιακό Χωριό (Θρακομακεδόνες) σ’ έναν πεζόδρομο και άρπαξε ένα θηλυκό σκυλί, το οποίο ζούσε στον κήπο μιας πολυκατοικίας και το βίασε, σύμφωνα με συγκεκριμένες καταγγελίες.

Το σκυλί επέστρεψε στην περιοχή του μετά από δυόμιση ώρες, έχοντας αιμορραγία στο πίσω μέρος του σώματος του και κάτοικοι το μετέφεραν σε κτηνιατρείο της περιοχής. Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!


Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που κατέφθασαν στο κτηνιατρείο, κατέγραψαν το συμβάν και στη συνέχεια από τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματός του, έφθασαν στα ίχνη του δράστη.

http://www.zougla.gr/