23.8.13

Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το 2013 από τον ΕΟΠΥΥ


Efenpress: Αξιέπαινοι οι ιατροί που παραμένουν στον ΕΟΠΥΥ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των Στρατιωτικών και Αστυνομικών ιατρών που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και παρ όλον ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν διακόψει τις συμβάσεις με το δημόσιο, κωλυσιεργούν στις υπηρεσιακές ιατρικές υποχρεώσεις τους εφαρμόζοντας....ραντεβού, για να εξαναγκάσουν τους δικαιούχους (συναδέλφους τους )  να τους επισκεφθούν στα ιδιωτικά τους ιατρεία (φυσικά με πληρωμή)! Και όλα αυτά με την ανοχή των προϊσταμένων τους, όλων των βαθμίδων και χωρίς ίχνος ντροπής!
Η Efenpress, ετοιμάζει φωτορεπορτάζ και σύντομα θα ασχοληθεί με την προνομιακή αυτή τάξη των δημοσίων υπαλλήλων....
___________________________________

Άρχισε η αποπληρωμή των ιατρικών επισκέψεων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2013 από τον ΕΟΠΥΥ, όπως ενημέρωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τα μέλη του, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον Οργανισμό. 
Επίσης, οριστικοποιήθηκε και δρομολογείται η αποπληρωμή των ιατρικών επισκέψεων για το μήνα Μάρτιο του 2013. Επιπροσθέτως εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής για τις ιατρικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις του Ιανουαρίου 2013, οι οποίες εντός της επόμενης εβδομάδας θα εκταμιευθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παρόχων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr