1.7.13

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ "Νεκροί οι δύο απαχθέντες Μητροπολίτες" κατά τη Σύνοδο Ορθοδόξων Εκκλησιών

Ως νεκροί φέρονται οι δύο Μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στη Συρία.
 Πληροφορίες από τη Διακοινοβουλευτική Σύνοδο των Ορθοδόξων Εκκλησιών αναφέρουν πώς ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή. Ακόμη χειρότερες είναι οι εκτιμήσεις που εμφανίζουν τους δύο Μητροπολίτες να έχουν σφαγιασθεί από τους ισλαμιστές αντάρτες και μάλιστα η εν ψυχρώ εκτέλεσή τους να απεικονίζεται στο video που ανήρτησε το defencenet.gr.


Ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα από τις φρικιαστικές εικόνες της σφαγής και του αποκεφαλισμού από τα κτήνη, τα ανθρωποειδή που δήθεν αντιμάχονται το Μπασάρ Αλ Άσαντ αλλά σφάζουν κάθε ορθόδοξο στο πέρασμα τους πανηγυρίζοντας με τη λεία ανθρώπινων κεφαλιών.
Στο φρικτό βίντεο ακούγονται από τους σφαγείς οι λέξεις Μητροπολίτης ή Επίσκοπος και Χαλέπι, όπως είχαμε αναφέρει και όλοι τότε προσεύχονταν να μην επρόκειτο για τους δύο Μητροπολίτες. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει πώς οι δύο Μητροπολίτες που απήχθησαν στις 24 Απριλίου από ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας δεν είχαν δυστυχώς της τύχη πολλών ορθοδόξων. Δείτεhttp://www.defencenet.gr/defence/
Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας Σεργέι Ζελέζνιακ, ο οποίος υποστηρίζει πώς οι δύο Μητροπολίτες εκτελέστηκαν από τους υπάνθρωπους της Συρίας.
Ο Ζελέζνιακ επικαλείται πηγές της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου των Ορθοδόξων Εκκλησιών (Inter-Parliamentary Assembly of Orthodoxy) και αναφέρουν πώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία παραπέμπουν στο ότι οι δύο επίσκοποι δεν είναι εν ζωή. Τα δυσάρεστα νέα έχουν φτάσει και στην Ελλάδα. 
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα μέχρι να επιβεβαιωθεί ο θάνατος των δύο Μητροπολιτών. Το γεγονός όμως όταν για περισσότερους από δύο μήνες είναι στα χέρια αυτών των τεράτων δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αισιόδοξα μηνύματα.
Πόσο μάλλον όταν οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν αρχίσει να εξοπλίζονται από τη Δύση (Ευρωπαίους και Αμερικάνους) και νομίζουν πλέον ότι μπορούν να καταφέρουν να ανατρέψουν τον Σύρο Πρόεδρο Μπαράρ αλ Άσαντ.
Αυτοί που τους εξοπλίζουν είναι και οι ηθικοί αυτουργοί για τις κτηνωδίες και της σφαγές που μήνες τώρα κάνουν σε βάρος των Ορθοδόξων και της Ορθοδοξίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr