23.7.13

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΚΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Καμίνης θέλει να σταματήσει το συσσίτιο της Χ.Α

Efenpress: Ποιος νομίζει ότι είναι;

Ενοχλεί η ενέργεια αλληλεγγύης του Λαικού Συνδέσμου πρός τους Έλληνες, τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα, για να ικανοποιήσει τους μουσουλμάνους που διαβιούν στη χώρα μας.
 
Απαγορευτικό για δεύτερη φορά σηκώνει ο δήμος Αθηναίων σε συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» που προγραμματίζει στην πλατεία Αττικής για το απόγευμα της Τετάρτης η Χρυσή Αυγή.
 
Με δήλωσή του ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε ότι η διανομή τροφίμων και ρούχων είναι από τη μια παράνομη «καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης» και από την άλλη «πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία».
 
Προειδοποιεί, επίσης, ότι «εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αθηναίων είχε απαγορεύσει και το πρώτο αντίστοιχο συσσίτιο που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος.
 
Ποιος, ο Καμίνης, που δέχεται στην πόλη του εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιτίθενται και σκοτώνουν Έλληνες πολίτες.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr