25.7.13

Οι προικοθήρες πολιτικοί μιας εξαθλιωμένης βουλής, τιμητές των πάντων!!!!


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Οδυσσεύς Πάτσης



του συνεργάτου μας, Οδυσσέως Πάτση

Μεταπολεμικά, επειδή δεν πρέπει να ξεχνούμε τους «ανεπίληπτους υπερδεξιούς» πράκτορες της ΕΣΣΔ της εποχής του 1965 που εξαγόραζαν τους βουλευτές της Δεξιάς και του Κέντρου μια και οι αριστεροί ήταν ήδη ξεπουλημένοι λόγω ιδεολογίας (Η Γέννεση του Νεοφασισμού του Ιωάννη Κάτρη, σελ 39), όπως τυχαία και εξ αφορμής του Γλέζου ανέπτυξα στις 21/3/2013 το θέμα ΕΔΩ, αλλά κυρίως μεταπολιτευτικά από το 1974 έως και τώρα, αυτήν την στιγμή που γράφω, πολιτικοί βασικά αλλά και οικονομικοί παράγοντες της χώρας αυτής βρίσκονται μόνιμα στο απυρόβλητο τόσο της υποτίθεται αδέκαστης δικαιοσύνης όσο και της κοινής γνώμης που εκάθευδε, και συνεχίζει να κοιμάται μακαρίως, έχοντας εξασφαλίσει το προνόμιο να ελίσσονται στο σκοτάδι «προσφέροντας τις υπηρεσίες τους» στην Ελλάδα μας με το αζημίωτο βέβαια, κινούμενοι στην λογική της μίζας μια και ήταν πάντα οι μεσολαβητές(;) πότε σαν δωσίλογοι των Γερμανών και πότε σαν αφανείς «συνεργάτες» άλλοτε της Σοβιετικής Ένωσης. και άλλοτε των ΗΠΑ.


Για χρόνια οι διαδρομές των χρημάτων ήταν γνωστές, αλλά όντας ΟΛΟΙ τους συνένοχοι, ο ένας συγκάλυπτε τον άλλο και η Βουλή ψήφιζε νόμους, για να εξυπηρετηθούν πελάτες των δικηγορικών γραφείων των βουλευτών μεγαλοδικηγόρων.
Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Η συγκάλυψη είναι ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται ολόκληρες δεκαετίες για να εξυπηρετεί τους μεγάλους και μαζί με αυτούς και τους μικρούς παίκτες, τα μικρά και τα μεγάλα ψάρια. Κατάφεραν έτσι, να δολοφονήσουν και την χώρα και την οικονομία της κι εμείς, ο λαός, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» μένουμε με την εντύπωση ότι αυτοί, φερέλπιδες νέοι όντες, απέκτησαν τις περιουσίες τους όχι με την ενασχόλησή τους με την πολιτική αλλά κάνοντας έναν καλό γάμο όπως ανερυθρίαστα επιμένουν να ισχυρίζονται οι ίδιοι.
Προτιμούν, βλέπεις, να θεωρηθούν προικοθήρες άσχετα αν με αυτόν τον τρόπο προσβάλλουν τις γυναίκες τους και κατά συνέπεια και τα παιδιά τους, από το να μάθουν οι Έλληνες ότι ξεπουλήθηκαν και εξαγοράσθηκαν από «φίλους» και εχθρούς, ή ότι καταχράσθηκαν το δημόσιο χρήμα και τον λοιπό πλούτο της Ελλάδας μας. Θα μου πεις ότι στην περίπτωση της κατάχρησης του δημοσίου χρήματος ισχύει το «Είναι δυνατόν να βάλεις το δάκτυλο στο μέλι και να μην το γλείψεις;» όπως αποφαίνεται μοιρολατρικά και στωικά ο τα πάντα ανεχόμενος «θυμόσοσφος» ελληνικός λαός μας που βασικά δεν πολυενδιαφέρεται να μάθει αν θα καταδικασθεί ή θα αθωωθεί ο Παπακωνσταντίνου ή γιατί δεν ασκήθηκε δίωξη και στον Γιωργάκη και το Βενιζέλο αναζητώντας, μέσα από το ίδιο σινάφι, τον επόμενο «σωτήρα» που θα τον σώσει αρκεί αυτός (ο ελληνικός λαός βέβαια) να μην ταλαιπωρηθεί και να μην χάσει την άνεση του καναπέ του παρακολουθώντας το κακοπαιγμένο σήριαλ μιας «λούμπεν» βουλής με το ίδιο ενδιαφέρον που παρακολουθεί και τις τουρκοσειρές.
Και έρχεστε τώρα εσείς, οι ανήθικοι και ανυπόληπτοι άνθρωποι που, αν η δικαιοσύνη λειτουργούσε σωστά σ΄αυτόν τον τόπο, θα έπρεπε να βρίσκεστε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό σας πίσω από τα κάγκελα κάποιας φυλακής, να μας πείσετε με τις εντός και εκτός βουλής ενέργειές σας ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε το Σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΟΣ που απευθύνεται ΜΟΝΟΝ σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ότι δεν ξέρουμε ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας που απορρέπουν από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ του 1975 όπως αυτό αναμορφώθηκε το 1981, το 2001 και το 2008 (προς το χειρότερο βέβαια) εξισώνοντάς μας με τον κάθε αλήτη και εγκληματία στην χώρα του λαθροάποικο που διέφυγε της δικαιοσύνης της χώρας του και ήλθε να εγκληματήσει και στην χώρα μας επειδή έτσι βολεύει τον κάθε ντόπιο μεγαλοκαρχαρία τυραννίσκο, τα μίσθαρνα όργανα των Εβραίων σιωνιστών και την «βρώμικη εβραιόδουλη αριστερά» που βλέπει σ' αυτούς μελοντικούς πελάτες.

 Που έχετε επιπλέον το θράσος, ελέγχοντας μεγάλο ποσοστό των ΜΜΕ, να κατηγορείτε όλους τους άλλους για δωσιλογισμό στο παρελθόν μην βλέποντας σήμερα το μπηγμένο στο μάτι σας δοκάρι. Όχι κύριοι (κατ΄ευφημισμόν το κύριοι) πολιτικάντηδες.
Σας μάθαμε ποιοι είστε. Είστε εσείς που φτιάξατε οικογένειες πάνω στην λογική που ανέφερα πιο πάνω αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα αρκεί και μόνον να «είστε μέσα στα πράγματα». Δεν σας ενδιαφέρει (και δεν ενδιαφέρει και τους συναδέλφους σας όλων των άλλων παρατάξεων) αν ο γιος και η κόρη σας γίνονται ληστές τραπεζών ή έμποροι ναρκωτικών και όπλων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, και κυκλοφορείτε ανάμεσά μας σαν να μην συμβαίνει τίποτε έχοντας επί πλέον το θράσος να εγκαλείτε εμάς για μη τήρηση του ελληνικού Συντάγματος που έχετε καταρρακώσει με τις συνεχείς «αναμορφώσεις» του μετατρέποντάς το από όργανο εξασφάλισης των ελευθεριών του λαού σε όργανο υποδούλωσής του.
 Σε κουρελόχαρτο δηλαδή.

 Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, η πατρίδα μας»