3.6.13

Τρομοκρατούν τη...Ρεπούση!!!



Στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η Μαρία Ρεπούση ... ιστορικός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι «από το καθεστώς της εθνικής ορθότητας περάσαμε σε καθεστώς εθνικής τρομοκρατίας. Κινδυνεύεις πραγματικά αν δεν συμφωνήσεις με την επικρατούσα άποψη».

_________________________________
Κυρία μου, δεν πρόκειται για ..."επικρατούσα άποψη", πρόκειται για την Ελληνική Ιστορία την οποίαν ουδείς δικαιούται να την μεταβάλει κατά το δοκούν και ανάλογα με τις προσωπικές του συμπάθειες, αντιπάθειες, συμφέροντα, βίτσια κ.λ.π.
-Η συστηματική διαστροφή της Ιστορίας από οποιονδήποτε, αποτελεί παρεκκλίνουσα συμπεριφορά και ανάγεται και σε αρμοδιότητα ειδικού ψυχιάτρου, εκτός της περιπτώσεως βέβαια, που η όλη διαστροφή λαμβάνει χώραν εξ αιτίων ατομικού συμφέροντος.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα η σπίλωση και αλλοίωση της Ιστορίας.

-Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία ανοχή σε κανένα (και πολύ περισσότερο σε βουλευτές) που επιχειρεί να ανατρέψει, αλλοιώσει και διαστρεβλώσει την Εθνική Ιστορία, την Ιστορία που με αυτήν γαλουχήθηκαν τόσες γενεές και η οποία αποτελεί τον Εθνικό κορμό της Ελλάδος, με τον ταπεινό σκοπό της μειώσεως της Εθνικής συνειδήσεως και του πατριωτισμού των Ελλήνων.

-Εάν τέτοιες πράξεις δεν αποτελούν Εσχάτη Προδοσία και δεν επιφέρουν έκπτωση του βουλευτικού αξιώματος με ποινικές και διοικητικές επιπτώσεις, τότε τι άλλο πρέπει να κάνει κανείς εις βάρος της Πατρίδος του για να συγκινηθούν οι αρμόδιοι;