8.6.13

ΠΟΥ ΠΑΜΕ; 13χρονος πιστολέρο δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άνθρωπο σε ληστεία αξίας ... 100 ευρώ!

Πραγματικά σταματάει ο νους του ανθρώπου, του πολίτη που θέλει να νιώθει ασφαλής: Ενας 13χρονος με συνεργό έναν 19χρονο ήταν οι δύο δράστες της δολοφονίας πριν από τρία χρόνια υπαλλήλου σε βενζινάδικο στο Μελίσσι Κορινθίας, όπως αποκαλύφθηκε τώρα μετά την σύλληψη του δολοφόνου σε μια άλλη ληστεία! 
Στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 το βράδυ, στο βενζινάδικο στο Μελίσσι Κορινθίας, αφού πρώτα πήραν 100 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο στη συνέχεια κατά την αποχώρηση τους και χωρίς να υπάρξει κανένας λόγος, ο 13χρονος εκτέλσε εν ψυχρώ τον 36χρονο υπάλληλο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 16χρονος, πλέον δράστης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Τραγάνα Κορινθίας, όταν αφού μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, φορώντας κουκούλα, προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να ληστέψει την ιδιοκτήτρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών.
Στην κατοχή του 16χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μία κουκούλα τύπου «Full Face» και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 21 εκατοστών.
Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 21 Μαρτίου του 2013 το απόγευμα, είχε μπει πάλι στο ίδιο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού, είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο 16χρονος, μαζί με έναν 22χρονο σήμερα -19χρονο τότε-,
Ο 22χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία.
Πραγματικά σταματάει ο νους του ανθρώπου.
Η ΕΛΑΣ δεν έχει δώσει ακόμα στοιχεία της εθνικότητας των δύο, αν και μικρή σημασία έχει αν είναι ημεδαποί ή αλλοδαποί.
13χρονοι και 17χρονοι δολοφόνοι στην Ελλάδα του 2013...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr