10.4.13

Δένδιας: Θα γινόταν μακελειό στην Ιερισσό


Nikos-Dendias
Μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του Mega, “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας υπερασπίστηκε την πρωινή επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό, για τη σύλληψη δυο υπόπτων για τα επεισόδια του Φεβρουαρίου στις Σκουριές.
Ο Νίκος Δένδιας διατύπωσε τον προβληματισμό του για όσα διαδραματίζονται στην Ιερισσό, εκτιμώντας ότι επιχειρείται να καταργηθεί το κράτος, δίνοντας έμφαση στη βίαιη αντίδραση των κατοίκων και τη νέα επίθεση που πραγματοποίησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, βάζοντας φωτιά.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, αν η επιχείρηση δεν είχε πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, “θα γινόταν μακελειό”, λόγω της αντίδρασης που εκτιμά ότι θα προκαλείτο από την πλευρά των υπολοίπων κατοίκων, ενώ πρόσθεσε με έμφαση ότι θα εφαρμόζεται παντού ο νόμος, και δεν θα υπάρχουν… μικρά γαλατικά χωριά.
____________________________
By the way,
Αν συνεχίσει η "κυβέρνηση" τα αντιλαϊκά μέτρα, τότε όλη η Ελλάδα θα γίνει "Γαλατικό χωριό" και θα γίνουμε από δυο χωριών χωριάτες...
Efenpress