20.4.13

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: Βοστόνη: Συνελήφθη ο ύποπτος απο τις δυνάμεις ασφαλείας (;)


(Ανανέωση 02:32) Όπως μεταδίδουν τώρα τα αμερικανικά ΜΜΕ ο ύποπτος, δεν είναι νεκρός, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, είναι όμως περικυκλωμένος καθώς βρίσκεται μέσα σε σκάφος στην πίσω αυλή κατοικίας αρνούμενος να παραδοθεί.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας ύποπτος -πιθανότατα- ο Dzhokar Tsarnaev έχει συλληφθεί χωρίς όμως να υπάρχει επίβεβαίωση.
Οι πληροφόρίες αυτές προέρχονται απο tweet της αστυνομίας της Βοστόνης και απο ακρόαση των αστυνομικών συχνοτήτων.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(Αρχικό κείμενο) Ένας ύποπτος είναι νεκρός. Αυτό μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Franklin στην Watertown όπου και το εξελισσόταν και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη και του δεύτερου ύποπτου σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές για την βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη.
Μέχρι στιγμής δεν αναφέρεται εάν πρόκειται για τον δεύτερο φερόμενο ως βομβιστή του Μαραθωνίου της Βοστόνης τον 19χρονο  Dzhokar Tsarnaev και τον οποίο αναζητούσαν οι αμερικανικές αρχές, παρά μόνο αναφέρουν πως ένας «ύποπτος είναι νεκρός».
Αυτή την ώρα οι αρχές στέλνουν ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα για να πλησιάσει το μέρος όπου έχει πέσει νεκρός ο ύποπτος να ελέγξει εάν όντως είναι νεκρός και να διασφαλιστεί το ενδεχόμενο ότι δεν είναι ζωσμένος με εκρηκτικά ή έχει παγιδεύσει το μέρος στο οποίο κρυβόταν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσαν περί τους 20 με 30 πυροβολισμούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr