17.4.13

Δύο νεκροί από μαφιόζικη επίθεση στη Πάτρα!


Αποκλειστικό:Φωτογραφίες Ντοκουμέντο -Πάτρα: Καρέ καρέ οι σκηνές από την δολοφονική επίθεση-Κατέληξε ο Κώστας Φράγκος
Υπέκυψε στα τραύματα του ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, στόχος της «μαφιόζικης» επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα.
Ο νεαρός έφερε σοβαρά τραύματα  από όπλο και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου είχε μεταφερθεί.
Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο ανδρών που στις  03:21 σήμερα τα ξημερώματα έξω από κλάμπ, άνοιξαν πύρ κατά δυο 32χρονου Κώστα Φράγκου και του 35χρονου Βασίλη Σινούρη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις άνδρες –τα δυο θύματα- και ένας ακόμα 42χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους. Πληροφορίες θέλουν να κρατούσε δυο όπλα και να πυροβολεί ταυτόχρονα και από τα δυο.
Στο χώρο της δολοφονικής επίθεσης βρέθηκαν 23 κάλυκες των 9mm. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε  κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία
http://www.skaipatras.gr