4.3.13

Ηρθαν τα ...ρεντίκολα των σκυλιόνε που τους κογιονάρουνε!!!


Με αυτόν τον άστοχο τίτλο «ΑΔΕΣΠΟΤΑ… ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΡΣ» πληροφορηθήκαμε απόψε βλέποντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους ΑΝΤ1  κάτι που δε συνέβη! Μάθαμε ότι αδέσποτα κυνήγησαν τον αξιωματούχο της Τρόικας Ματίας Μορς! Ενώ αυτό που είδαμε και αυτό που συνέβη είναι πως τα σκυλιά που ζουν πέριξ του Υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα απλά γαύγισαν λόγω της κοσμοσυρροής και της σχετικής βαβούρας όταν άνοιξαν οι πόρτες του αυτοκινήτου, που μετέφερε τον κ. Μορς.

Το ρήμα «κυνήγησαν» οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 δεν το έβαλαν καν σε εισαγωγικά αρκέστηκαν στα αποσιωπητικά μετά τη λέξη αδέσποτα και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!
Το καρέ, που βλέπετε εδώ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές…

Όπως οι δημοσιογράφοι λόγω άγνοιας και βλακείας χαρακτηρίζουν τα ζώα – με δημοσιεύματα, εξυπνακίστικους τίτλους – ως  μιαρά, ανεπιθύμητα, επιθετικά, άγρια, επικίνδυνα και φορείς θανατηφόρων ασθενειών για τους ανθρώπους… τότε τι να περιμένεις από τους πολίτες;
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν από το πρακτορείο Eurokinissiαποδεικνύουν ότι κανείς δεν κυνηγήθηκε. Δυστυχώς η Ελλάδα και συγκεκριμένα η κυβέρνηση υποδέχεται τους εκπροσώπους των δανειστών μας και αυτούς που είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου μας «με τα σκυλιά δεμένα»!
http://www.zoosos.gr