20.3.13

Οι Ρώσσοι βουλευτές, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ αύξηση του μισθού τους!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;;;



Aυτά αποκλείεται παντελώς να συνέβαιναν στο Ελλαδιστάν! Ούτε μία στο ...δισεκατομμύριο!!! Δείτε πώς "λειτουργούν" βουλευτές άλλων λαών, άλλων κοινοβουλίων, άλλης νοοτροπίας...(Και μήν ξεχνιόμαστε, η είδηση αυτή ΕΤΑΦΗ απο όλα τα ΜΜΕ εδώ! Γιατί;...)ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ! Αρνήθηκαν αύξηση του μισθού τους!!!
 
Τελικώς όμως, ποιός είναι ο μισθός τους; Θα δείτε!
Το Ρωσσικό Κοινοβούλιο απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία, πρόταση βουλευτού του κόμματος 'Ενιαία Ρωσία', για αύξηση του μισθού των βουλευτών, με το αιτιολογικό ότι είναι πολύ πάνω από τον μισθό των περισσότερων πολιτών της χώρας! (Ακούτε "εαυτούληδες" βουλευτές της ελληνικής Βουλής; Παίρνετε παραδείγματα, ή "αδίκως" τα γράφουμε αυτά;)
 Η πρόταση της βουλευτού, Ραΐσα Καρμάζινα, δεν ψηφίσθηκε ούτε... από τους συναδέλφους της του κόμματος της, 'Ενιαία Ρωσία', παρά το γεγονός ότι, όπως και η ίδια υποστήριξε, οι μισθοί των βουλευτών έχουν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Αντιπρόεδρος της 'Δούμας', Σεργκέι Ζελεζνιάκ, δήλωσε, ότι κατά τη γνώμη του, οι μισθοί των βουλευτών είναι αρκετά μεγάλοι, ώστε τα μέλη της 'Δούμα', να μπορούν να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, και να σκέφτονται πρωτ’απ’όλα τους πολίτες, που τους εξέλεξαν!
Πρέπει να σημειωθή πώς ο βουλευτικός μισθός στην Ρωσσία, ανέρχεται στα 3.750 ευρώ.(Πάντως πολύ ολιγότερο, απο τον αντίστοιχο των δικών μας "αστέρων"! Λίγο τσίπα δεν έχουμε, ρέέέέέέέέ !!!).



ΠΗΓΗ


"Ιωάννης Καποδίστριας"