11.3.13

Μαγική εικόνα; Δείτε το βίντεο και ψάξτε για ...ξυλοδαρμό!

Ξυλοδαρμός κατά φαντασίαν!

Μερικά ηλεκτρονικά -και μη- έντυπα, δημοσιεύουν το παρακάτω βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει τον...ξυλοδαρμό διαδηλωτή από αστυνομικούς!
  Το είδαμε πολλές φορές το βίντεο και απορήσαμε με την υπομονή των αστυνομικών που προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον..."διαδηλωτή" και παλεύουν μαζί του, ενώ μπορούσαν -νόμιμα- να τον εξουδετερώσουν με μερικά χτυπήματα. 
 Ακούγονται υστερικές  γυναικείες φωνές¨ "αφήστε τον, για τ όνομα του θεού" κ.λ.π.
Ο "διαδηλωτής" με τα χίλια ζόρια δεσμεύτηκε με χρήση μόνο μυϊκής δυνάμεως και χωρίς καμία περιττή βία.
Το ιστορικό:


 «Τη στιγμή που αστυνομικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουν ομάδα περίπου (100) ατόμων από το οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας, για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων, ο 31χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος, επιτέθηκε απρόκλητα σε αστυνομικό και τον χτύπησε με το πόδι του, στο ύψος της μέσης.
Ο συλληφθείς προσπάθησε να διαφύγει και καταδιωκόμενος από τους αστυνομικούς πέταξε στο οδόστρωμα το κράνος που φορούσε, το οποίο και κατασχέθηκε, τελικά εγκλωβίστηκε πίσω από περίπτερο και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν τράβηξε και έριξε στο έδαφος ράφια με διάφορα είδη, που ήταν τοποθετημένα εξωτερικά του περιπτέρου, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά στις προσπάθειες των αστυνομικών να τον δεσμεύσουν και να τον ακινητοποιήσουν. 
Ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών για εξετάσεις και του χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση».



Επαναλαμβάνουμε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι σάκοι του μποξ για να επιτίθεται χωρίς λόγο ο καθένας, ούτε ευθύνονται αυτοί για τα χάλια της Ελλάδος που προκάλεσαν οι εκλεγμένοι από τους ίδιους τους διαδηλωτές πολιτικοί....
 Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη αυτοσυγκράτηση και από μέρους της Αστυνομίας, με το σκεπτικό ότι στην ίδια μοίρα με τους διαδηλωτές έχουν περιέλθει και αυτοί, επιδεικνύοντας κατανόηση.
EFENPRESS