14.2.13

''False alarm'' ήταν τελικά το ίχνος στο Radar ...και όχι Τουρκικά Ελικόπτερα


Ενα από τα γνωστά σε όσους γνωρίζουν από βάρδιες μπροστά στις οθόνες του Radar
( Fasle alarm ) ήταν τα αργοκίνητα ίχνη που άλλοι να ανέφεραν ώς μη επανδρωμένα αεροσκάφη  και άλλοι έπλασαν σενάριο Αεροαπόβασης  των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων !

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση τα Τουρκικά επιθετικά Ελικόπτερα στο Νότιο Ανατολικό Αιγαίο που χωρίς ίχνος δισταγμού αν και ο καιρός ήταν όχι απλά ακατάλληλος αλλά ήταν αδύνατο να πετάξει κάποιο από τους γνωστούς τύπους των Τούρκικων Ελικοπτέρων η εντολή δόθηκε για άμεση απογείωση τεσσάρων αεροσκαφών που έφτασαν στο σημείο όπως και αναφέραμε σε χρόνο dt και εν μέσω θυελλωδών ανέμων, καταιγίδων και κεραυνών με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και μαχητικό μας από κεραυνό ...Ατάραχος ο πιλότος μας το προσγείωσε χωρίς να εκτελέσει εγκατάλειψη και να χάσουμε ενα ακόμη μοναδικό μαχητικό αεροσκάφος στον ακήρυκτο πόλεμο !
Η ετοιμότητα της Π.Α είναι δεδομένη και αποδείχθηκε  ακόμη και σε ....Ένα ίχνος σε ένα απο τα ραντάρ  μας που  δεν μπορούσαν να  το δουν ούτε στο ραντάρ οι Πιλότοι μας αλλά ούτε και  οπτικά. Μέσα στην καταιγίδα και τους κεραυνούς έφτασαν χωρίς να διστάσουν και  όργωσαν το Αιγαίο πετώντας χαμηλά έως πολύ χαμηλά !
Το θέμα όμως είναι οτι ορισμένοι για μερικά κλικ παραπάνω έφτασαν να πλάθουν σενάρια φαντασίας ..Ακόμη ανέφεραν και υπερπτήσεις πάνω απο την Κάλυμνο !

Αδυνατώντας ακόμη να δουν κάποιοι την αλήθεια ή έκαναν την δική τους αλήθεια ...Συμπέρασμα φιλτράρεται τις ειδήσεις και τα ΄΄γεγονότα'' που κάποιοι παρουσιάζουν ως γεγονότα, κάποιοι θα ήθελαν να είναι κάπως έτσι, ίσως γιατί αγάπη προς την Πατρίδα δεν είναι δεδομένη, αλλά και  με στόχο να υποτιμάμε τους δικούς μας!

Όταν στο ΝΑΤΟ οι Ελληνικές Μοίρες των ΧΩΚ έχουν λαμπρή θέση και αναφέρω τις Μοίρες ΧΩΚ γιατί για οιΚαταδρομείς μας ,αλλά και οι Πιλότους μας κρατούν εδώ και αρκετά χρόνια την Πρωτιά !
Βετεράνος