20.8.12

Ο Δρίτσας του Σύριζα στο πλευρό των... ΄΄φτωχών Υδραίων ΄΄!



Οι Συνιστώσες του Σύριζα ξεδιπλώνονται ...Από την άλλη ακολουθούν την πεπατημένη και στην παγίδα του λαϊκισμού και του ρουσφετιού και ο πολύς του Σύριζα Δρίτσας Βουλευτής Πειραιά και ''Νήσων''


Μην ξεχνώντας ο Δρίτσας οτι είναι και βουλευτής Πειραιά και Νήσων πήρε μέρος υπέρ των φτωχών Υδραίων ...Τι και αν το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν η ενδέκατη φορά που δεν έκοβε αποδείξεις ; Αυτά δεν είναι και ένας άλλος διεθνολόγος και πλοίαρχος ονόματι Γρυπαίος που έσκιζε τα ρούχα του γιατί οι κλέφτες και οι λωποδύτες της Ύδρας να αποδώσουν το 23% που εισέπραξαν από τους πολίτες στο Κράτος 

Από πού θα πληρωθείς κύριε Δρίτσα εσύ και τα τσιράκια του γραφείου σου αν δεν αποδώσουν το ΦΠΑ οι κύριοι κλέφτες που τους υπερασπίζεσαι; Από πού αυτή η φτωχή Πατρίδα θα δώσει 330 ευρώ σύνταξη στους αγρότες  ; 

 Φτωχοί μου Υδραίοι εσείς που λιμοκτονείτε και στήνεστε στα καφέ της παραλίας  για λίγο καφέ μπρικίσιο  η Αριστερά των φτωχών και των αδυνάτων είναι μαζί σου !
Σαν τοπικός Βουλευτής  Δρίτσα θα ξέρεις βέβαια πόσο ειναι το κατά κεφαλήν εισοδημα των Υδραίων, να μην αναφέρουμε και το κόστος γής και την ακίνητη περιουσία του κάθε φτωχού Υδραίου !

Αγρότες και εργάτες της Ύδρας ελάτε με το πόπολο που εκπροσωπεί ο Σύριζα και ο Δρίτσας ...Μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα λαμόγια έκαναν παρέλαση στο Σύριζα ...Δεν ζητάτε και μεταξύ των Βουλευτών σας και των Πολιτευτών σας κύριοι του Σύριζα πόσοι υπέβαλαν φορολογική δήλωση θα εκπλαγείτε κορόιδα που πιστεύεται οτι θα σας σώσουν οι Συριζαίοι ...

Σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, απηύθυνε έκκληση στα στελέχη του κόμματος να μην διατυπώνουν προσωπικές απόψεις για την οικονομία:  Κάνω έκκληση σε όλους μας, σε όλα τα στελέχη, πρώτης, δεύτερης γραμμής, πρώτης ειναι Δρίτσας και δεύτερης ο Παπαδημούλης ; ότι υπάρχουν τα όργανα, ας μη σπεύδουνε με δηλώσεις, επιστολές ή με προσωπικά δελτία τύπου» είπε χαρακτηριστικά η Δούρου.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης σχολίασε χθες με δηκτικό τρόπο τα συμβάντα της Υδρας γράφοντας στο twitter τα εξής: «Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές. Όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή, τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών, συντάξεων. Καθαρές κουβέντες. Όχι στη μνημονιακή πολιτική, την ασυλία των ισχυρών, την άδικη φοροκαταιγίδα. Αλλά και καμία ανοχή στην προκλητική φοροδιαφυγή τύπου Ύδρας.»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Βήμα 99,5) ο κ. Παπαδημούλης επανέλαβε ότι όσο δεν περιορίζεται η φοροδιαφυγή, «τόσο θα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι καλώντας μάλιστα τις Αρχές «να περάσουν και απέναντι στο Πόρτο Χέλι», όπου τα περισσότερα ακίνητα είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες. «Ας πάνε να ελέγξουν και τη ΔΟΥ της περιοχής» είπε.
Ο κ. Παπαδημούλης δεν σχολίασε τα όσα ανάφερε για το θέμα ο βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας: «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο για την προσωπική άποψη του τοπικού μας βουλευτή. Όταν βρεθούμε με τον κ. Δρίτσα, ο οποίος δεν είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για την οικονομική μας πολιτική, έχω να του κάνω αρκετές παρατηρήσεις».
Χθες ο  Δρίτσας σε γραπτή του ανακοίνωση κατήγγειλε την κυβέρνηση για «σόου αυταρχισμού» με την παρουσία ΜΑΤ στο νησί κάνοντας λόγο για καρικατούρα φορολογικού ελέγχου, που προκάλεσε την αγανάκτηση των Υδραίωνν και τονίζοντας ότι «αυτό δεν είναι επιχείρηση χτυπήματος της φοροδιαφυγής αλλά «μια ανόητη και πολυδάπανη παράσταση επίδειξης κρατικής και κυβερνητικής πυγμής».
Δρίτσα το να κόψεις το νερό και το ρεύμα και να κρατήσεις όμηρους ανθρώπους πως λέγεται ; 
.Αλλά ούκ το γήρας έρχεται μόνο του... Ούτε το κλα.... εστί φιλοσοφείν   !

trikalagr.blogspot.com