3.8.12

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ




«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΟΣΜΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ»

Την Χίο επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και με την θέση ευθύνης που ανέλαβε να προωθεί κοινοβουλευτικά και τα ζητήματα της εκλογικής περιφέρειας της Χίου.

Ο Τέρενς Κουίκ είχε πολύωρη συνεργασία με τους εκεί πολιτευτές και συντονιστές του Κινήματοςκαταγράφοντας τα κυριότερα θέματα που πρέπει να προωθηθούν για έρευνα και επίλυση είτε μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών είτε με παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργείαόπως:


Αιολική ενέργεια (ανεμογεννήτριες), η καινούργια πτέρυγα του κρατικού νοσοκομείουη μαρίνα Χίουτο κεντρικό λιμάνιτο αεροδρόμιοτο πανάκριβο κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού,τουρισμόςύδρευση και το «Φράγμα Κόρης Γεφύρι».

Αναχωρώντας από τη Χίο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝέκανε την εξής δήλωση:

«Οι εκκρεμότητες στη Χίο είναι πολλέςΚαι έχουν κυρίως να κάνουν με δημόσια έργα υποδομής που τυλίγονται από οσμές σκανδάλωνΟι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ανοίξουμε όλους τους φακέλουςερευνώντας ζητήματα που πολιτικοί του νησιού όλων των βαθμίδων δεν τολμούσαν να αγγίξουνενδεχομένως διότι είτε ενέχοντο είτε για δικούς τους λόγους κάλυπταν τις αιωρούμενες καταγγελίες.

Ο βίος και η πολιτεία κάποιων που δρούσαν ανεξέλεγκτατελειώνει εδώΠαρανομίες ή χρονίζουσες υπόπτως υποθέσεις που άπτονται έργων και δημοσίου χρήματοςθα σταλούν στην Δικαιοσύνη.

Επίσηςμε τη συνεργασία των πολιτευτών και των συντονιστών του Κινήματοςοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προωθηθούν το ταχύτερο λιμνάζοντα προβλήματα προς επίλυση»