19.8.12

Στην ΓΑΔΑ επέστρεψε ο 29χρονος- Video

Efenpress: Ο δολοφόνος με καλυμμένο το πρόσωπο για να μην...εκτεθεί!!!
Βαρύ το κατηγορητήριο του εισαγγελέα για τον φερόμενο ως δράστη στην αιματηρή ληστεία της Πάρου. Εναντίον του 29χρονου ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία, ληστεία κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή επίσης του ασκήθηκε δίωξη και για κλοπές. 


Στην συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή πλημελλιοδικών προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αύριο θα προσέλθει και πάλι στα κτίρια της πρώην σχολής ευελπίδων, αυτή την φορά στο αυτόφωρο, προκειμένου να δικαστεί για την αντίσταση που έφερε εναντίον των αστυνομικών αρχών την ώρα της σύλληψης του. 


Ο φάκελος του 29χρονου με όλα τα στοιχεία θα μεταβιβαστεί πιθανότατα την Δευτέρα στους αρμόδιους εισαγγελείς που εξετάζουν την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς»

Η στιγμή της μεταγωγής του 29χρονου στον εισαγγελέα 

Λίγο πριν απο την 1 το μεσημέρι και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φερόμενος ως δράστης στην αιματηρή ληστεία της Πάρου οδηγήθηκε από την ΓΑΔΑ στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. 



Το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας ήταν εκείνο που οδήγησε τις αρχές στην σύλληψη ενός εκ των δολοφόνων της Πάρου. ΕΛ.ΑΣ «Αυτός σκότωσε τον ταξίτζη» 

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας οδήγησε τελικά τους αξιωματικούς της αστυνομίας στην σύλληψη του δολοφόνου της Πάρου. Μετά την επεξεργασία που έγινε πάνω στην εικόνα διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, τον οποίο και αναζητούσαν. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ από το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος ο δράστης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. 

Ο 29χρονος Έλληνας είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και το τελευταίο διάστημα διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Στις αρχές Αυγούστου οι αστυνομικοί χάνουν τα ίχνη του. Από το βίντεο της τράπεζας τον αναγνωρίζουν και αρχίζουν να τον αναζητούν. Τον εντοπίζουν και πάλι στις 14 Αυγούστου να κινείται στο Μοναστηράκι. 

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων ταυτοποιούν τα ευρήματα του DNA και το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνεται στην περιοχή του Κεραμικού κοντά στον σταθμό του μετρό. 

Όλο το βράδυ ο 29χρονος ανακρίνονταν από άντρες της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση καθώς φέρονται να είχε βρεθεί γεννετικό υλικό σε γιάφκα που είχε εντοπιστεί στο Αγρίνιο το 2010. Μάλιστα σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι είναι πολύ κοντά στο να συλλάβουν και τους υπόλοιπους δράστες.
real.gr