1.8.12

Θρίλερ με τη 15χρονη - Εξετάζονται 12 ύποπτοι- Videos



Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κοπέλας η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, η αστυνομία αναζητά τον δράστη ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το άτυχο κορίτσι.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών έλεγχων έδειξαν ότι στο σώμα και τα ρούχα του άτυχου κοριτσιού υπήρχε γενετικό και βιολογικό υλικό άγνωστου άνδρα. Γεγονός, που οδηγεί τις αρχές στην εκτίμηση, ότι η κοπέλα δεν ήταν μόνη και σίγουρα πλέον, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα πράγματα, έπεσε θύμα μανιακού ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα. 


Η αστυνομία εκτιμά ότι η 15χρονη είχε συναντηθεί με κάποιον άντρα στην περιοχή όπου βρέθηκε και πλέον αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του, ενώ η κινητοποίηση είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο δράστης να συλληφθεί πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.

Όπως αποκαλύπτει tovima.gr έναν κύκλο δώδεκα υπόπτων Ελλήνων και αλλοδαπών που διαμένουν ή εργάζονται στην Πάρο έχει δημιουργήσει το κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ερευνά τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης κοντά στη νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, πριν από οκτώ ημέρες.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά από τους οποίους έχουν ληφθεί και δείγματα DNA είναι τέσσερις Ελληνες και αλλοδαποί εργάτες σε οικοδομή κοντά στο σημείο της εγκληματικής επίθεσης, ένας διερχόμενος ιδιωτικός υπάλληλος, τρείς παραθεριστές αλλά και τουλάχιστον δύο άτομα που γνώριζαν και είχαν έλθει σε επαφή με την οικογένεια της άτυχης κοπέλλας. 


Η ΕΛΑΣ έχει λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον πενήντα άτομα προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση, ενώ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για «μια κτηνώδη συμπεριφορά του δράστη» που σχεδόν πολτοποίησε το πρόσωπο της 15χρονης. Συμπεριφορά η οποία -όπως χαρακτηριστικά λένε- θυμίζει την δράση των σατανιστών στις αρχές της δεκαετίας του '90.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την 15χρονη, πρόκειται για «ένα βίαιο σκηνικό εγκληματικής ενέργειας», ενώ συγχρόνως αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. 



Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς των γονιών της κοπέλας, οι οποίοι από την αρχή εξέφραζαν την άποψη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 



Έκκληση απευθύνει ο δικηγόρος της οικογένειας σε όποιον πιθανόν έχει δει κάτι και μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. 



Και όλα αυτά ενώ η κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάστασή της παραμένει σοβαρή με τους γιατρούς, ωστόσο, να λένε ότι είναι «ελεγχόμενη». 




Στο μεταξύ, η Αστυνομία ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για την εξιχνίαση της σοβαρής υπόθεσης. Με ανακοίνωσή της, παρακαλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί, ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την επίθεση, να επικοινωνήσει στην τηλεφωνική γραμμή 210 6411111 με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

real