5.10.11

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο υπόγειο στη Θεσσαλονίκη!


Στις 9,05΄σήμερα το πρωϊ γράψαμε το κατωτέρω άρθρο και επισημάναμε τόσο το ύποπτο της εκρήξεως όσο και το ότι ίσως θα πρέπει να επιληφθεί και η ΕΥΠ.


  Για άλλη μια φορά δικαιώνεται η EFENPRESS με την είδηση- που δεν ανεφέρθη στο Δελτίο τύπου της ΓΑΔΘ , δηλαδή ότι βρέθηκε στο υπόγειο ολόκληρο οπλοστάσιο εις το οποίο συμπεριλαμβάνονται και αντιαρματικά όπλα!!!

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΘ και το πρωϊνό μας δημοσίευμα:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Έκρηξη  σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της  Τριανδρίας 
Ερευνάται η ταυτότητα του  θύματος και τα αίτια της έκρηξης
 
Από έκρηξη που σημειώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα τριώροφης οικοδομής, χθες (04-10-2011) και ώρα 23.07, στην οδό Υψηλάντου στην περιοχή της Τριανδρίας, τραυματίστηκε θανάσιμα άνδρας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. 
Επιπλέον, προκληθήκαν σημαντικές φθορές στο διαμέρισμα, σε χώρους της πολυκατοικίας, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και γειτονικά διαμερίσματα. 
Βρίσκονται  σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές  έρευνες των αρμοδίων Υπηρεσιών για την ταυτοποίηση του πτώματος, αλλά και για την εξακρίβωση των αιτιών της έκρηξης. 
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
__________________________________________________________________
Το πρωϊνό μας δημοσίευμα:  ΩΡΑ 09,05΄


ΥΠΟΠΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :Ενας νεκρός!





Από έκρηξη -προφανώς -χειροβομβίδας, διαμελίστηκε Τούρκος υπήκοος- Κουρδικής καταγωγής- γύρω στις 12 το βράδυ σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης!

Έρευνες διεξάγει η Αντιτρομοκρατική  Υπηρεσία. Το υπόγειο διαμέρισμα κατεστράφη τελείως.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φονευθείς, είχε συνεργασία με ζεύγος Τούρκων τρομοκρατών, οι οποίοι αναζητούνται από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ αναζητείται ο έτερος συγκάτοικος -επίσης Κουρδικής καταγωγής- του φονευθέντος.
 Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η γυναίκα, από το ζεύγος των Τούρκων που αναζητείται, καταζητείται με ένταλμα συλλήψεως από τη Γερμανία.
Από την πρόοδο της έρευνας θα εξετασθεί εάν θα πρέπει να επιληφθεί και η ΕΥΠ...


EFENPRESS