10.10.11

Τις υποχρέωσε τις Τουρκάλες!!!


¨ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ¨


¨Στα μπουρδέλα έχει περισσότερες γυναίκες από την βουλή¨
Η γνωστή εφημερίδα Die Welt της Γερμανίας χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις για την ...Τουρκία.
Η γνωστή εφημερίδα Die Welt της Γερμανίας σε άρθρο της στην ιστοσελίδα της ισχυρίζεται ότι ο νόμος που ψηφίστηκε στην Τουρκία και επιτρέπει στις γυναίκες βουλευτές να φοράνε παντελόνι, έγινε διότι οι φούστες κρίθηκε πως ήταν πιο ερωτικές και προκλητικές.
¨Το ποσοστό των γυναικών βουλευτών είναι ντροπή¨

Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Βατάν, η Die Welt τονίζει πόσο λίγες είναι στην Τουρκία οι γυναίκες-βουλευτές και χρησιμοποιεί την άσχημη φράση πως ¨στα επίσημα μπουρδέλα της Τουρκίας έχει πιο πολλές γυναίκες από όσες στην βουλή¨. Η εφημερίδα Die Welt γράφει πως αποτελεί ντροπή το ποσοστό του 14% που είναι οι γυναίκες στην τουρκική εθνοσυνέλευση και ότι και ακόμη και αυτό την τελευταία περίοδο διπλασιάστηκε και έφτασε σε αυτό το ποσοστό.
Η Die Welt εξετάζοντας τις γυναίκες της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ισχυρίζεται πως αυτές κατά την περίοδο των εκλογών γυρνάνε και ζητάνε ψήφους πόρτα-πόρτα, άλλα όσον αφορά την επιτυχία ανάληψης αξιωμάτων δεν μπορούνε να ανταγωνιστούνε τους άντρες.
¨Οι οπαδοί του ΑΚΠ ανησύχησαν! ¨
Η εφημερίδα αναφέρει πως το ΑΚΠ είναι ένα θρησκόληπτο κόμμα και ότι για αυτό το λόγο πόδια γυναικών που δεν είναι καλυμμένα προκαλούνε ανησυχία στους οπαδούς του. Τέλος η εφημερίδα κάνει λόγο για δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου που θεώρησαν σεξουαλική πρόκληση τις φούστες στην βουλή, ενώ επίσης στηριζόμενη στον τουρκικό τύπο αναφέρεται σε παράπονα γυναικών βουλευτών σχετικά με το ότι κάποιοι συνάδελφοι άντρες από κατώτερα έδρανα στην βουλή, κοιτούσαν κάτω από την φούστα τους.
Ιστοσελίδα του CNNTURK 10-10-2011