5.10.11

Επιστολή στον πρωθυπουργό ετοιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Έντονη φημολογία θέλει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία, μετά και την ανακοίνωση των επώδυνων, πρόσθετων μέτρων.

Η επιστολή αυτή θα έρθει στο πρωθυπουργικό γραφείο, μετά την έτερη επιστολή που απέστειλαν τρία μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ζητούν άμεση προσφυγή στις κάλπες ή διεξαγωγή δημοψηφίσματος.


Η κατάσταση στο κυβερνών κόμμα είναι για ακόμη μια φορά έκρυθμη, και η Κοινοβουλευτική Ομάδα μοιάζει με «καζάνι» έτοιμο να εκραγεί.

Πλέον, και οι ίδιοι οι βουλευτές για πρώτη φορά δεν δίστασαν να περιγράψουν την αγανάκτησή τους στον πρωθυπουργό κατά τη συνάντησή τους.

Παράδειγμα τέτοιο είναι η κ. Όλγα Ρενταρή-Τέντε, η οποία ξεκαθάρισε στον πρωθυπουργό πως δεν πρόκειται να ψηφίσει άλλο νομοσχέδιο αν δεν έχει μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, τη δυσφορία των βουλευτών εκφράζει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο.

Για το θέμα του κ. Πάγκαλου αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σάββας Εμινίδης, ο οποίος καυτηρίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου, οι οποίες κατά γενική ομολογία, έγιναν με στόχο να πλήξει τον έτερο αντιπρόεδρο, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ανεβάζοντας έτσι το «θερμόμετρο» ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη.
newsbomb