18.10.11

Οι Γερμανοί ξανάρχονται! - Α.Μέρκελ: "Κυβέρνησή μας στην Αθήνα"! (βίντεο)


Image
Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters. 
Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού, ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόικας στην Αθήνα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί. 
Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας.
Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!
Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.
Αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα, αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ό,τι μας ζητάνε.
Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χωρών που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους, στο ευρωδικαστήριο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
___________________________________________________________________________
Όπως έφυγαν τότε, έτσι θα φύγουν και τώρα αν παρατραβήξουν το σχοινί...
EFENPRESS