21.10.11

Το Πολυνομοσχέδιο του αίματος και του θανάτου.



Η προδοσία για μια ακόμα φορά ολοκληρώθηκε. Μέσα σε ένα περιβάλλον αίματος και αίσχους οι 153 εφιάλτες έκαναν το "πατριωτικό" τους καθήκον. Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας διαδήλωναν έξω από την Βουλή συγκρουόμενοι με τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους παρακρατικούς (κι όχι αναρχικούς πλέον), μέσα στην βουλή κάποιοι ψήφιζαν το νομοσχέδιο - ταφόπλακα της Ελλάδας "με βάρος στην συνειδησή τους" και διαφωνώντας!!!!!
Αλλά έπρεπε να κάνουν το "πατριωτικό" τους καθήκον.
Μέχρι χθες δεν ήξερα ότι το να κάνεις το καθήκον σου προς την πατρίδα μπορεί να σου δημιουργεί συνειδησιακά προβλήματα. Πίστευα ακριβώς το αντίθετο....
Από τότε όμως που η εσχάτη προδοσία αναγορεύθηκε από τον ανθελληνικο συρφετό που κυβερνά, σε "πατριωτικό καθήκον" εφευρέθηκε και το συνειδησιακό πρόβλημα του πατριωτικού καθήκοντος!!!!!!

Ενας 53χρονος άνεργος, συμπατριώτης μας, οικοδόμος έπεσε νεκρός. Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική του ιδεολογία και ούτε είναι και πρέπον να ασχοληθούμε αυτές τις ώρες με αυτήν, την στιγμή που καλούμαστε πλέον όλοι να συστρατευθούμε για να φύγει η πολιτική χολέρα από τον τόπο μας.

Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μας, ο αδερφός μας, εμείς οι ίδιοι... Και μην σκεφτείτε ότι "εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι αυτός γιατί δεν είμαι κομμουνιστής". Θα είναι ψεύτης όποιος ισχυριστεί ότι χθες στο Σύνταγμα ήταν μόνο κομμουνιστές. Ηταν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, όλων των ιδεολογιών και όλων των ηλικιών.

Αλλά κι ο ίδιος ο νεκρός είναι σίγουρο ότι παρίστατο πρωτίστως ώς Ελληνας και κατά δεύτερον ως άνεργος οικοδόμος... Κι αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθούμε καθώς αν δεν ήταν Ελληνας δεν θα ήταν σε μια τέτοια διαδήλωση κι αν δεν ήταν άνεργος οικοδόμος αλλά είχε δουλειά, θα μιλούσαμε για μια άλλη κατάσταση της οικονομίας μας, κατά την οποία δεν θα είχε λόγο να γίνει η διαδήλωση...

Χθες τα ΜΑΤ ήταν ήσυχα. Την δουλειά είχαν αναλάβει οι γνώριμοι πλέον καταστροφείς όλων των λαϊκών διαδηλώσεων. Κι αυτοί τα κατάφεραν εξίσου καλά με τα ΜΑΤ. Κατάφεραν να καταστρέψουν την διαδήλωση.

Ο νεκρός όμως πρέπει να χρεωθεί στην προδοτική σπείρα που κυβερνάει 2 χρόνια, χωρίς πλέον, λαϊκή εντολή. Η πολιτική της οποίας τον οδήγησε στην διαμαρτυρία.
Εξάλλου ο θάνατός του πρέπει να χρεωθεί στην αστυνομία αφού ο άτυχος οικοδόμος έπεσε νεκρός χωρίς κανέναν τραυματισμό όπως είπε κι ο γιατρός, και χωρίς να έχει ποτέ καρδιακά προβλήματα, απλά εισπνέοντας μεγάλες ποσότητες του χημικού που έσκασε δίπλα του!!!

Ο αγώνας μας πλέον περνάει σε μια νέα φάση. ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

Πρέπει να αντισταθούμε.

ΘΑΝΟΣ

http://koukfamily.blogspot.com/2011/10/blog-post_21.html