15.2.11

"ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" σε ΑΤΜ από δύο Ρουμάνους!



Βραδινές ώρες της 11-2-2011, στην Καλλιθέα, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Καλλιθέας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για «απάτη, διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ΄ εξακολούθηση».
Από τους υπεύθυνους Τράπεζας έγινε καταγγελία, ότι άγνωστοι δράστες νυκτερινές ώρες τοποθετούσαν ειδικές μεταλλικές τάπες στις εξόδους χρημάτων διαφόρων Α.Τ.Μ. Υποκαταστημάτων της, με αποτέλεσμα όταν οι πελάτες-θύματα προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη χρημάτων μέσω αυτών, να γίνεται κανονικά η συναλλαγή και η χρέωση του λογαριασμού τους, αλλά τα χρήματα της ανάληψης να μην εξέρχονται και οι πελάτες να μην τα λαμβάνουν. Κατόπιν οι δράστες που παρακολουθούσαν τη συναλλαγή, αφαιρούσαν τη μεταλλική τάπα και λάμβαναν αυτοί τα χρήματα....

Μετά από αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.Στη κατοχή τους βρέθηκαν 70 ευρώ, ποσό που προηγουμένως είχε προσπαθήσει να κάνει ανάληψη γυναίκα παθούσα, από Α.Τ.Μ. Υποκαταστήματος Τράπεζας στη Καλλιθέα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες