14.2.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


View Image

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ


ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

θα παραχωρήσουν στους Έλληνες δημοσιογράφους οι ξένοι ομιλητές του 7ου Πανελλήνιου Διεπιστημονικού Συνεδρίου Νόσου ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307, Θεσσαλονίκη)

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου θα πάρουν μέρος ομιλητές από την Αμερική, τον Καναδά, την Ισπανία, την Αγγλία, τη Νορβηγία, την Αυστρία κ.α οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του Συνεδρίου που αφορούν στις εξελίξεις της Νόσου ALZHEIMER....


Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer καθηγήτρια Νευρολογίας ΑΠΘ κ. Μάγδα Τσολάκη στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες και ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της άνοιας με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και μετασυνεδριακή συνάντηση (21/2) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την αιγίδα και χρηματοδότηση της Γαλλικής Πρεσβείας.

Σύμφωνα με την κ. Τσολάκη σκοπός του συνεδρίου είναι να μεταδώσει μηνύματα ενημέρωσης, αγάπης και ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο αποτελώντας παράλληλα σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της άνοιας, φέρνοντας σε επαφή επιστήμονες από όλο τον κόσμο επιτρέποντας την ανταλλαγή εμπειριών γύρω από την αντιμετώπιση του σοβαρού ιατρικού και κοινωνικού προβλήματος της άνοιας.

Γραμματεία συνεδρίου Τηλ: 2310 351451-5 (εσωτ. 60 και 62) Fax: 2310-351456

www.alzheimer-conference.gr