7.2.11

Μαζική παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων εξήγγειλε το Ιράν


Image

Το Ιράν άρχισε τη «μαζική παραγωγή έξυπνων βαλλιστικών πυραύλων που δεν εντοπίζονται» και προορίζονται για την καταστροφή «ναυτικών στόχων», ανακοίνωσε σήμερα ο στρατηγός Mohammad Ali Jafari διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό δίκτυο press.tv.

«Η ταχύτητα αυτών των πυραύλων είναι τριπλάσια αυτής του ήχου, δεν εντοπίζονται Jafari και δεν μπορούν να εξουδετερωθούν από τους εχθρούς» πρόσθεσε ο στρατηγός, ο οποίος δεν έδωσε καμιά διευκρίνιση για την ονομασία ή τα άλλα χαρακτηριστικά αυτών των πυραύλων. Στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε πως βίντεο από την εκτόξευση ενός από τους πυραύλους αυτούς «θα τεθεί στη διάθεση των μέσων ενημέρωσης»....


Οι «Φρουροί της Επανάστασης» ο επίλεκτος ιδεολογικός στρατός της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ελέγχουν το σύνολο του βαλλιστικού και πυραυλικού προγράμματος του Ιράν. Το Ιράν διαθέτει μια σημαντική πανοπλία από πυραύλους μικρού, μέσου και μακρού βεληνεκούς, μερικοί από τους οποίους μπορούν να πλήξουν το Ισραήλ ή τις αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο και τη Μέση Ανατολή. Οι περισσότεροι από τους πυραύλους αυτούς, για τον αριθμό των οποίων δεν υπάρχει καμιά ακριβής πληροφορία, προέρχονται από ρωσικούς, κινεζικούς ή βορειοκορεατικούς πυραύλους.

defencenet.gr
_______________________________________
Πάνε γυρεύοντας να φάνε το...κεφάλι τους!
EFENPRESS