25.2.11

Μια αξιέπαινη ενέργεια-αναγνώριση του έργου της ΕΛ.ΑΣ


Χάρισε αυτοκίνητο στην ΕΛ.ΑΣ




Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες σήμερα (25-02-2011), στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης παρέλαβε επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς, η κα. Σταμπουλή Παναγιώτα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, για τις ανάγκες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΔΑΘ....


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, αφού εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη γενναιόδωρη προσφορά του αυτοκινήτου, απένειμε στην κα. Σταμπουλή, τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ.

Η ευγενική αυτή δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της ΓΑΔΘ αλλά και των φίλιων αισθημάτων της δωρήτριας, συνολικά προς το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση παράδοσης του οχήματος τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, κ. Σπύρος Βούγιας, ο Βουλευτής Χαλκιδικής, κ. Αργύρης Λαφαζάνης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Κασαπάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τουλίκας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Κανάλης.

Παρέστησαν επίσης, ο Αναπληρωτής ΓΑΔΘ, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Τσακνάκης, ο Β΄Υποδ/ντής ΓΑΔΘ, Ταξίαρχος κ. Σταύρος Γαϊτανίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθηναγόρας Παζαρλής, ανώτεροι αξιωματικοί, προσωπικό της ΓΑΔΘ και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.