28.2.11

Το… κρυφό φλέρτ Βορίδη – ΝΔ άναψε φωτιές στο ΛΑΟΣ


BORIDHS KARATZAFERHS
Φωτιές άναψε το «Βήμα της Κυριακής» με το δισέλιδο ρεπορτάζ που δημοσίευσε σχετικά με το «άγνωστο φλερτ ΝΔ-Βορίδη» όπου εξάγεται το συμπέρασμα πως ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ έχει ανοικτή επικοινωνία με στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και δεν αποκλείεται μέχρι και η «μεταπήδησή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγο πριν τις εκλογές».
Όπως αντιλαμβάνεστε στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Καλλιρρόης ήχησε «κόκκινος συναγερμός». Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκης Βορίδης προέβη στην ακόλουθη... διευκρινιστική δήλωση:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με τίτλο “Το κρυφό φλερτ Βορίδη-ΝΔ” και παρά την υφιστάμενη στο δημοσίευμα διευκρίνιση από πλευράς μου, ότι τέτοιο φλερτ δεν υφίσταται, επισημαίνω ότι οι όποιες εκτιμήσεις και αναλύσεις περιέχονται στο ανωτέρω δημοσίευμα, δεν με αφορούν και αντιθέτως με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία ουδεμία σχέση έχω».
Από κοντά και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ., Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:
«Χιλιοειπωμένα σενάρια που συνεχώς διαψεύδονται και παρά ταύτα επανέρχονται.
Ο Βουλευτής μας είναι αρκετά ευφυής για να κρατιέται μακριά από τέτοιου είδους ίντριγκες και ο αρχηγός της ΝΔ αρκετά σοβαρός για να τις υιοθετεί.
Κάποιοι προφανώς ποντάρουν σε ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στα κόμματα.
Δεν θα τους περάσει».
elora.gr