7.12.10

Οχι απολύσεις Στρατιωτικών, κ. Βενιζέλο!


Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010


Δεν  είναι δυνατόν, με τον εχθρό έτοιμο να επιτεθεί, εμείς να σχεδιάζουμε να απολύσουμε τους ΕΠ.ΟΠ που δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν 7ετία για να μονιμοποιηθούν!
Για την εκπαίδευση των ΕΠ.ΟΠ αυτών η Ελλάδα έχει ξοδέψει τεράστια ποσά και τώρα που έχουν εκπαιδευθεί και είναι χειριστές σε πανάκριβα οπλικά μηχανήματα, έρχεται κάποιος και ρίχνει την ‘έξυπνη‘ ιδέα να απολυθούν για να ...μειωθεί το κόστος!
Ποιο κόστος ; Το κόστος της Εθνικής άμυνας!
Αλήθεια ποιανού  ιδέα ήταν;  Του... προξένου της Κομοτηνής;
Όχι κύριοι, ΔΕΝ θα μειώσετε άλλο τις ένοπλες δυνάμεις. Αρκετά τις έχετε υποβαθμίσει με τη μη αγορά αναγκαίων οπλικών συστημάτων, δεν θα μειώσετε και τον αριθμό των ΕΠ.ΟΠ
Αν νιώθετε την ανάγκη να απολύσετε κάποιους, να απολύσετε από εκεί που περισσεύουν, όπως π.χ. από  τις χιλιάδες υπαλλήλων  της Βουλής, που εντελώς συμπτωματικά, είναι συγγενείς σας, φίλοι 'και φιλενάδες  καθώς και κομματόσκυλα και κοστίζει ο κάθε ένας  στο κράτος όσο έξι ΕΠΟΠ μαζί!
Όσο για τις απαντήσεις ‘ κανείς μόνιμος δεν θα απολυθεί από το Στρατό‘ να τις λέτε σε ....
καθυστερημένους πνευματικά, γιατί όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι σκοπεύετε να απολύσετε τους ΜΗ μονίμους, άρα τους ΕΠ.ΟΠ που δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν 7ετία για να μονιμοποιηθούν!
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.
EFENPRESS