19.11.10

"Kάθετα αντίθετη" η Ν.Δ. στο κλείσιμο των Στρατιωτικών Νοσοκομείων

ImageΚάθετα αντίθετη είναι η Νέα Δημοκρατία με την υποβάθμιση και ουσιαστική κατάργηση των περιφερειακών Στρατιωτικών Νοσοκομείων Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης Θεόφιλος Λεονταρίδης.
Όπως διευκρινίζει ο βουλευτής Σερρών, η ΝΔ διαφωνεί τόσο για λόγους λειτουργικούς, που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση του στρατιωτικού προσωπικού, όσο και για λόγους εθνικής υφής, αφού η διακοπή λειτουργίας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πολίτες της Θράκης.
Ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας καλεί την κυβέρνηση να αφουγκραστεί τα αιτήματα του στρατιωτικού προσωπικού, των εργαζομένων στα δύο Νοσοκομεία και των πολιτών της περιοχής και να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Όπως μάλιστα επισημαίνει, τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης λειτουργούν σε ιδιόκτητα κτίρια και οι όποιες επιβαρύνσεις δεν μπορούν να συγκριθούν με την τεράστια προσφορά τους προς το πολυάριθμο εκεί στρατιωτικό προσωπικό, όσο και προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr